Roxana Hulpe revine la pupitrul Știrilor PRO TV, la trei luni de la naștere. „Multe femei mi-au scris că e poate devreme să revin la muncă și să rup din timpul petrecut cu fetița mea”

Data actualizării: | Data publicării:

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrile PRO TV de la ora 7:00, din weekend, revine pupitrul jurnalului, la mai puțin de trei luni de la venirea pe lume a fiicei sale. 

„Abia aștept să revin la știri, deși viața s-a schimbat radical odată cu venirea Zorei, și nu există ceva mai frumos. Jurnalul mi-a lipsit, pentru că e parte din mine meseria aceasta și mi-a adus atâtea satisfacții în toți acești ani. Pe de o parte, e o meserie de care, dacă te rupi pentru mult timp, e greu să țină pasul cu tine, nu te așteaptă, pentru că totul e la zi. Pe de altă parte, e o meserie care dă dependență. Îmi e dor. Așa că mă reîntâlnesc cu colegii, cu Cosmin și telespectatorii, sâmbătă, 29 aprilie”, a declarat Roxana Hulpe pentru Știrile ProTV.

Cum a schimbat-o rolul de mamă

 

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrile PRO TV de la ora 7:00, din weekend, a devenit mamă în urmă cu 3 luni. Pe 1 februarie, ea a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Zora, care a primit din partea medicilor nota zece la naștere. Venirea pe lume a fetiței a adus o adevărată bucurie atât pentru Roxana, cât și pentru soțul ei, Bogdan.

„Odată cu anunțul că încep munca, foarte multe femei au simțit să îmi scrie că e poate devreme să revin la muncă și să rup din timpul petrecut cu fetița mea. Așa e, orice bebeluș e dependent de mamă, mai ales în primele luni, de aceea, deocamdată, revin doar la jurnal în weekend, nu și pe teren că reporter. Partea asta o amân puțin, pentru că vreau să stau cu Zora cât mai mult”.

„Mă minunez de ea clipă de clipă”

„Rafila-Zora are două luni și trei săptămâni, mă minunez de ea clipă de clipă. Acum ne și zâmbește, așa că pare că facem ceva bine. Mama și Bogdan, soțul meu, sunt ajutoarele de nădejde. Bogdan vă sta cu ea și cât timp voi fi eu la știri, sâmbăta și duminica. Am petrecut Paștele la Gilău, la părinții mei, a fost prima călătorie pentru Zora, dar mă bucur nespus că am venit, pentru că tata nu o văzuse și a fost tare emoționantă întâlnirea. Acum, ne pregătim și de botezul care va avea loc la finalul lunii mai. Tot tata va fi cel care o botează, chiar la biserica din Adormirea Maicii Domnului, unde slujește el, la Gilău, și unde am fost și eu botezată, acum 33 de ani”, a mai spus știrista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel