Roxana Hulpe, despre emoția Crăciunului: ”Mi-am șters pe ascuns lacrimile”

Data actualizării: | Data publicării:
Roxana Hulpe, Pro TV
Descriere foto: Roxana Hulpe, Pro TV

Roxana Hulpe a povestit momentul în care a vorbit cu tatăl ei și i-a adus aminte de magia Crăciunului din copilărie

Roxana Hulpe a postat un mesaj pe contul ei de instagram unde spune că în timpul conversației cu tatăl ei și-a adus aminte de copilărie și de momentele dragi alături de familie.

“Cel ce dă pentru el dă, cel ce face pentru el face.”

Mi-a zis tata puțin din pastorala pe care an de an o citește în biserică la Liturghia de Crăciun și despre care vorbim mereu în Ajun.
Mi-a mai zis cât l-a impresionat un băiețel care a ajutat o femeie în vârstă și bolnavă până ea a urcat la cer. Mi-a spus și cât de frumos e bradul de acasă și că urmează să se așeze la masă, așa cum facem mereu in Ajun. Mama, lângă el, s-a asigurat că le am pe toate bune primite de la ei în două cutii de carton pline cu dragoste. Eu le-am trimis scrisori în dar.
Și uite că din nou am fost aproape.Mi-am șters pe ascuns lacrimile și m-am bucurat că îi am și că sunt bunătate și iubire.Ei sunt sărbătoarea mea. Ei și încă două suflete dintr-un cătun din Ardeal uitat de vremuri și tehnologie, dar mai aproape de inima mea ca niciodată”, a scris Roxana Hulpe pe contul ei de inatagram. 


 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rafila Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Cu o experiență de peste 10 ani în jurnalism și televiziune, Roxana Hulpe este unul dintre cei mai experimentați reporteri din echipa Știrile PRO TV. De-a lungul timpului a documentat reportaje din sfera socială, educație și religie, a arătat drama prin care au trecut românii prinși în cutremurul din Amatrice (Italia), a transmis venirea în România a Papei Francisc, dar și ultimul drum al Majestății Sale Regele Mihai. Din această săptămână, duminică de duminică, de la ora 7, alături de Cosmin Stan, Roxana le va prezenta telespectatorilor cele mai noi informații ale zilei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel