Prezintă vremea, dar e pasionată de sporturi extreme. Roxana Ghiorghian, despre iubirea pentru mașini: „Îmi place viteza”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Roxana Ghiorghian, prezentatoarea Meteo de la Prima TV, are o pasiune atipică: viteza. Iată ce ne-a povestit vedeta. 

SPECTACOLA: Ești o mare iubitoare a curselor auto și a sporturilor extreme. De unde această pasiune?

Roxana Ghiorghian: Mereu mi-a plăcut să încerc lucruri noi și așa mi-am descoperit noi pasiuni. Îmi plac mașinile, îmi place viteza și... unde s-ar putea îmbina acestea mai bine decât pe circuit?! Merg de câte ori am ocazia și mă simt foarte bine la evenimentele de automobilism sportiv. 

 

SPECTACOLA: De curând ai participat la o prezentare de modă, în calitate de model. Despre ce a fost vorba și cum te-ai simțit?

 

Roxana Ghiorghian: Într-adevăr! Aceasta este o altă activitate pe care o fac cu plăcere și care ma bucură. Evenimentul la care am participat a fost Summer Fashion Gala. A fost cea de-a șaptea ediție și a avut o tematică foarte frumoasă intitulată “Colors and the city”. În cadrul acestui eveniment au fost aduse în prim-plan cele mai noi tendințe și creații ale designerilor români. Eu am avut plăcerea de a purta o rochie creată de Raluca Soare. O creație spectaculoasă, plină de culoare. De fiecare dată mă simt foarte bine pe podiumul de modă. Fiecare rochie pe care am purtat-o a venit cu o stare unică la care s-au adăugat admirația, surprinderea și bucuria celor din public.

 

 

SPECTACOLA: Te vedem la PRIMA TV, ne aduci veștile despre vreme. În ce moment al vieții ți-ai dat seama că televiziunea este drumul tău în viața profesională?


Roxana Ghiorghian: Mi-am dat seama foarte devreme că televiziunea este domeniul în care mi-ar plăcea să lucrez. Când eram mică  urmăream toate jurnalele, știam toate știrile. De asemenea, eram pasionată și de sport. Mă uitam cu tata la meciurile de fotbal, puneam întrebări și voiam să înțeleg tot ce se întâmplă pe teren. Cu Robert, fratele meu, mă uitam la cursele de Formula 1 și la MotoGP și la fel, îmi doream să aflu cât mai multe. Așa am luat hotărârea că îmi doresc să studiez jurnalismul. Cred că eram prin clasele V-VIII. Dar... lucrurile s-au schimbat în ceea ce a privit studiile. Am terminat un liceu cu profil economic și apoi am urmat cursurile Facultății de Relații Economice Internaționale, din cadrul Academiei de Studii Economice, dar niciodată nu am renunțat la visul meu de a avea o carieră în televiziune. Și uite că visul s-a transformat în realitate. 

 

SPECTACOLA:   Dacă ar fi să o iei de la capăt, tot în televiziune te vezi lucrând?


Roxana Ghiorghian: Da, cu siguranță! Sunt recunoscătoare că am șansa să fac ceea ce mi-am dorit să fac și sunt atât de mulțumită de tot parcursul acesta încât nu mi-aș dori să schimb nimic, chiar dacă de-a lungul anilor au fost și momente/situații mai puțin plăcute. Dar... important e să luăm partea bună din tot ceea ce ne este dat să se întâmple, să nu renunțăm și să conștientizăm că toate se întâmplă cu un scop. Nimic nu este întâmplător.


SPECTACOLA: Cum arată o zi din viața ta?


Roxana Ghiorghian: Depinde de zi. Rare sunt zilele care se aseamănă între ele, dar hai să începem :).
Îmi place să mă trezesc fără alarmă și să ma bucur de o cafea bună. În timp ce îmi beau cafeaua citesc câteva pagini dintr-o cartea. Servesc micul dejun, masa peste care nu sar niciodată. Apoi mă pregătesc pentru muncă. Merg în redacție, îmi pregătesc textul și hărțile pentru jurnalul de la ora 14. Urmează partea de răsfăț care include aranjarea părului, machiajul și îmbrăcatul pentru jurnalul. După intervenția live de la Focus 14, merg din nou în redacție și pregătesc textul și hărțile pentru următoarele jurnale Focus. După ce îmi termin programul la muncă, fie merg în oraș, fie merg acasă și mă bucur de un moment de relaxare. În zilele libere prefer să mă plimb, să merg la concerte, la teatru sau chiar să stau în casă o zi întreagă.

SPECTACOLA: Ești o femeie extrem de frumoasă. Cum îți menții silueta și cum ai grijă de tenul tău?


Roxana Ghiorghian: Îți mulțumesc! Nu fac nimic deosebit, dar chiar în perioada asta pun la punct un plan de care chiar îmi doresc să mă țin. Vreau să mă reapuc de sport pentru că am luat o pauză, cam lungă ce-i drept, și asta îmi displace. Sunt foarte tentată de pilates. Chiar îmi doresc de ceva timp să încerc și acum cred că a venit momentul. În ceea ce privește îngrijirea tenului pot spune că am fost și sunt o norocoasă pentru că nu am avut niciodată probleme cu tenul. Încerc să-l curățat și să-l hidratez corespunzător. Am o rutină simplă și eficientă.

 

SPECTACOLA: Care este cea mai dragă amintire din copilăria ta?


Roxana Ghiorghian: În primul rând mă bucur că am avut parte de o copilărie frumoasă, autentică, trăită în mediul real. Eram conectați afară, pe terenul de joacă, în jocuri care presupuneau prezența fizică. Și țin să spun asta pentru că în vara anului trecut am văzut o imagine care m-a întristat oarecum - un grup de copii, adunați afară pe o bancă, toți cu ochii în telefoane sau tablete. Nu comunicau între ei, tot ce-i unea era faptul că împărțeau aceeași bancă. Să revin la copilăria mea.

 Îmi amintesc cu drag de vacanțe de vară când mergeam la mare cu familia sau când eram acasă și ne jucam până seara târziu. Iernile autentice în care nu lipseau adunările pentru a construi oameni de zăpadă și pentru a ne bate cu zăpadă. De asemenea, îmi amintesc cu mare drag de momentele în care mă jucam cu Robert. Jucăriile noastre preferate erau mașinuțele. Așa am ajuns să am și eu propria colecție - de la ATV pentru a plimba păpușile până la mașini cu telecomandă pentru a face întrecere cu Robert.

 

SPECTACOLA:  Și pentru că tot ne-am întors în timp. Ce fel de copil ai fost?


Roxana Ghiorghian: Am fost un copil cuminte, ascultător, liniștit și conștiincios. Cum îmi place mie să spun... copilul perfect. Sper că și părinții mei sunt de aceeași părere :)). Nu am făcut năzbâtii, doar mici obraznicii tipice vârstei. Am conștientizat care este importanța școlii și am învățat. Am ascultat mereu de părinți și de Robert.

 

SPECTACOLA:  Care îți sunt planurile pentru vacanța de vară?

Roxana Ghiorghian: Deși suntem în luna iulie, nu am nimic stabilit, dar mă voi organiza rapid să plec undeva la mare. De asemenea, vreau să ajung în Delta Dunării și câteva zile la munte.

 

SPECTACOLA:  Care este destinația în care ți-ai dori cel mai mult să ajungi ca turist și de ce?


Roxana Ghiorghian: Sunt multe locuri în care mi-ar plăcea să ajung. Cred că fiecare destinație te îmbogățeste cumva pentru că descoperi culturi noi, obiceriuri noi, oameni și locuri diferte. Mi-ar plăcea să ajung în Thailanda. Plajele de acolo sunt superbe. Peisajele, cultura, oamenii, gastronomia și, bineînțeles, masajul thailandez sunt o parte din motivele pentru care îmi doresc să vizitez Thailanda.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel