Roxana Ghiorghian, scrisoare către Moș Crăciun: „Acesta cred că e farmecul unui cadou”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Roxana Ghiorghian, de la PRIMA TV, vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre magia Crăciunului și despre emoția cu care îl așteaptă pe Moș Crăciun. 

SPECTACOLA: Cum arătau Sărbătorile de iarnă în copilărie și ce tradiții ai păstrat și azi?

ROXANA GHIORGHIAN: Pentru mine sărbătorile de iarnă înseamnă acasă, familie, zăpadă, colinde. Îmi amintesc că în copilărie eram cu toții implicați în pregătirea bucatelor pentru masa de sărbători. Apoi făceam bradul și ne bucuram de colinde. În fiecare an țin neapărat să fiu acasă de Craciun. Îmi place să îmi petrec timpul cu familia. Păstrăm tradiția cu bradul și acum.

SPECTACOLA:  O amintire care a rămas întipărită în suflet?

ROXANA GHIORGHIAN: Daaa, seara de Ajun. În fiecare an, eu și Robert, fratele meu, ne propuneam să îl prindem pe Moș Crăciun. Făceam un adevărat plan, dar, chiar și asa, cu toate detaliile puse la punct, nu am reușit niciodată să-l prindem în acțiune :))

SPECTACOLA: Mai crezi în Moș Crăciun? Să facem un exercițiu de imaginație.... Ce i-ai cere Moșului să-ți aducă anul acesta?

ROXANA GHIORGHIAN: Da, Moș Crăciun există  :)). Nu îmi doresc nimic în mod special, cel puțin nu de natură materială. Îmi doresc sănătate, iubire și liniște.

SPECTACOLA:  Care a fost cel mai însemnat cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

ROXANA GHIORGHIAN: Cel mai însemnat cadou de Crăciun pentru mine este șansa să fim împreună. Să stăm lângă brad, cu o cană de vin fiert, colinde pe fundal și să povestim. Iar în materie de cadouri primite, mă bucur de orice cadou. Eu nu spun niciodată ce îmi doresc cadou, pentru că vreau să fie surpriză. Acesta cred că e farmecul unui cadou.


SPECTACOLA:  Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an?

ROXANA GHIORGHIAN: Primul pas vor fi cadourile pentru cei dragi, apoi plecarea spre casă. Abia aștept să ajung și să împodobim bradul.

SPECTACOLA:  Ce nu ai vrea să lipsească de pe masa de Crăciun anul acesta?

ROXANA GHIORGHIAN: Hmm... nu sunt mâncăcioasă, dar sunt pofticioasă. Acum mă gândesc la sarmalele făcute de tata și la cozonacul făcut de mama. Și bineînțeles, la salată de boeuf făcută de mine.

SPECTACOLA:  Într-un scenariu ideal, care ar fi persoanele cu care ți-ai dori să petreci sărbătorile?

ROXANA GHIORGHIAN: Din fericire pentru mine, scenariul ideal va fi realitate. Îmi voi petrece Crăciunul alături de părinții, de fratele meu, de cumnata mea și de Rebeca, nepoțica mea. Nelipsit din tabloul familiei este Happy, cățelul nostru. Îmi voi vizita și bunicile, iar de Revelion voi "începe petrecerea" la muncă, alături de colegi și de telespectatorii Prima Tv, iar după voi petrece cu prietenii apropiați.

SPECTACOLA:  Cum ai descrie anul 2022? Cu ce te mândrești la final de an și care ar fi regretele?

ROXANA GHIORGHIAN: A fost un an plin. Am avut parte de experiențe frumoase și am avut ocazia să întâlnesc oameni minunați. Sincer, mă mândresc cu tot ce s-a întâmplat și am învățat să iau partea bună din orice întâmplare. Nu am regrete. Totul se întâmplă cu un motiv.

SPECTACOLA:  Ce așteptări ai de la 2023? Cu ce gânduri intri în noul an?

ROXANA GHIORGHIAN: Nu am așteptări. Am dorințe...  și voi face tot ce ține de mine să devină realitate. Voi intra în noul an optimistă și pregătită pentru tot ce va urma.

SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola:

ROXANA GHIORGHIAN: Le doresc multă sănătate, să zâmbească și să aleagă mereu ce e mai bun pentru ei. Sărbători frumoase alături de cei dragi!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel