Roxana Dobre, declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam, după ce s-a speculat că a murit

Sursa foto: Roxana Dobre, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Dobre, instagram

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a vorbit despre starea de sănătate a artistului, după ce s-a speculat că a murit.

Știrea falsă care anunța decesul lui Florin Salam a șocat pe toată lumea, iar fanii, dar și apropiații manelistului au fost cei care s-au îngrijorat. Ulterior, artistul a vorbit despre starea sa de sănătate, într-un filmuleț pe care l-a publicat pe rețelele de socializare.

Acesta a precizat că nu este de joacă cu virusul Sars-COV2, însă el este un om puternic și se va întoarce acasă cu bine. 

Florin Salam, primele declarații după ce s-a spus că a murit

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, neamurile mele, după zvonurile care circulă prin presă. De câteva zile am fost în situația în care am fost. Cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă. Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea.

Eu, acum 3 – 4 zile, am cântat într-un loc. Vă rog să luați în serios problema cu Covidul fiindcă noi câteodată facem caterincă. Ferească Dumnezeu, că nu știi niciodată când poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Și mă refer la copiii mei și familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu în 2-3 zile o să ajung acasă. Trebuia de azi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Sunt bine, mi-a fost puțin rău, asta a fost situația.

Dar ceea ce a urlat la tv și ce scrie în presă… nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care ați stat cu grijă pentru mine și pe care v-a deranjat știrea asta. Iar cei care ați dat știrea asta nu știu dacă ați câștigat ceva.

Încă o dată îmi anunț familia că sunt ok și în câteva zile voi fi cum trebuie, îmi revin și merg și la cântările mele. Mergem mai departe. Vă pup și vă iubesc, vă rog frumos să stați liniștiți. Oricine poate să treacă printr-o situație de genul, trebuie să-l ajuți pe acel om să iasă din ea, nu să îl faci să cadă mai rău psihic. Vă pup și stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam”, a transmis manelistul în clipul său urcat pe Facebook.

Roxana Dobre, declarații despre starea de sănătate a soțului său

Roxana Dobre îi este alături necondiționat soțului său. Aceasta nu a oferit mai multe informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam, însă i-a rugat pe toți cei care țin la artist să se roage pentru el. 

”Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”, a declarat Roxana Dobre pentru cancan.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 aug 2022, 16:00 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience