Roxana Dobre a ajuns la perfuzii. Ce s-a întâmplat cu „Regina” lui Florin Salam: „Pentru că nu am fost cuminte”

Data publicării:

Roxana Dobre și-a îngrijorat fanii, după ce s-a afișat pe perfuzii. „Regina” lui Florin Salam a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Roxana Dobre și-a îngrijorat fanii, după ce a apărut la InstaStory cu branula în mână.  Partenera de viață a lui Florin Salam a fost cea care le-a spus care este motivul pentu care face perfuzii.

Așadar, potrivit declarațiilor Roxanei Dobre, aceasta a făcut niște perfuzii cu vitamine  și cu paracetamol. . Aceasta a mărturisit că a luat o răceală de la copiii ei. Roxana Dobre a ținut să le mulțumească celor care și-au făcut griji pentru ea și care i-au trimis sute de mesaje.

 

„Pentru că nu am fost cuminte, uitați ce am pățit, dar este cineva aici cu mine care mă face bine. Și mai este încă cineva care are grijă de mine, este asistenta mea, fetița mea. Ei, fetelor, nu vă speriați, că primesc multe mesaje acum de la voi dacă sunt bine sau dacă am pățit ceva.

Pur și simplu a fost o perfuzie cu vitamine și cu un paracetamol, pentru că am luat răceala de la fetițele mele. În rest, sunt ok, vă mulțumesc frumos pentru mesaje”, a transmis Roxana Dobre la InstaStory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel