Roxana Ciuhulescu vorbește despre problemele de sănătate ale fetei sale: Problema coloanei a debutat când a început pandemia

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Roxana Ciuhulescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Ciuhulescu, Instagram

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica ei.

Fiica Roxanei Ciuhulescu, Ana, are 14 ani, iar de aproape doi ani are probleme la coloana vertebrală. Aceasta are nevoie să facă multe exerciții de recuperare și să poarte corset în permanență, pentru a-și îndrepta postura.

„Fiica mea a făcut atât de multă fizioterapie încât a învățat singură programul de recuperare, cel puțin exercițiile, și le face singură acasă. Pentru mine este mai complicat. După job, stau 3 ore pe drum plus alte 3 ore la fizioterapie, masaj și gimnastică medicală. Cea mai importantă este însă sănătatea și, ca atare, trebuie să avem grijă de noi”, a povestit Roxana Ciuhulescu, potrivit ego.ro.

Ana are această problemă, din cauza școlii online

Vedeta a dezvăluit faptul că școala online a fost cea care i-a dăunat micuței. Nu a reușit întotdeauna să o supravegheze pe Ana, în timpul orelor online, fapt pentru care ea nu stătea întotdeauna la birou, pe scaun.

„Din păcate, va trebui să-l poarte cel puțin un an, atât ziua cât și noaptea. La început a fost greu, dar acum s-a obișnuit cu el. Probabil că va fi și mai greu la vară, când va fi foarte cald. Suntem optimiști, tragem speranța că, până atunci, coloana să se îndrepte și să scăpăm de corset. Problema coloanei a debutat când a început pandemia și copiii au fost nevoiți să facă școala online. Atunci, o găseam pe Ana făcând lecții în diferite poziții, mai puțin corecte și rareori la birou. Am stat întruna cu gura pe Ana.

Mă săturasem să îi spun că atunci când stai atârnată din pat sau curbată pe jos, coloana nu are postura corectă.  Am dus-o la doctorul Ion Codorean. Și, în urma radiografiei, s-a constatat că Ana avea o deviație a coloanei de 30 de grade. În scurt timp, am făcut corsetul și a început programul de recuperare medicală”, a mai povestit aceasta.

Roxana Ciuhulescu, victima bullying-ului în copilărie

"În copilărie, și eu am suferit nu doar de scolioză, ci și de cifoză. La rândul meu, am făcut multă gimnastică de recuperare. Poate de aici și obsesia mea pentru postura Anei. La mine pot spune că, da, problemele s-au acutizat din cauza creșterii bruște, 15 centimetri în 3 luni, la 14 ani, măsuram deja 1,92 metri. Am suferit fizic cât și emoțional, eram chinuită de ironiile colegilor. 

Toată copilăria am fost complexată că sunt foarte înaltă, asta m-a chinuit teribil. Aveam tot felul de porecle de la „girafa”, la „sticks”, „scobitoare”, „prăjină”, și până la „cămilă”, însă una m-a amuzat teribil. Mi s-a spus și „doi și-un sfert”, a mai continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel