Roxana Ciuhulescu se întoarce la Survivor România: Mă pregătesc să plec

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Roxana Ciuhulescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Ciuhulescu, Instagram

Roxana Ciuhulescu se pregătește să plece în Republica Dominicană, acolo unde are loc competiția Survivor.

Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția Survivor, în urma unei accidentări la genunchi. Chiar dacă nu a avut ocazia să se bucure de toată experiența pe care a oferit-o junga, fosta Faimoasă a declarat faptul că se va întoarce în republica Dominicană. Însă, de data aceasta, nu în postura de concurent. Roxana va merge doar să îi susțină pe norocoșii ajunși în finala competiției, unde premiul cel mare este în valoare de 100.000 de euro.

"Mă pregătesc să plec la finala de la Survivor, în Republica Dominicană, la începutul lunii iunie. La probe mai participă doar finaliștii. Probabil vom sta vreo 3-4 zile, nu cunosc încă prea multe amănunte.", a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit impact.

Vedeta și-ar fi dorit să plece însoțită de familie

Roxana Ciuhulescu și-ar fi dorit ca, de această dată, să meargă însoțită de familie în Dominican[, însă este foarte complicat, spune ea. Cu toate acestea, ea speră că într-o zi vor ajunge în formulă completă acolo.

"Mă gândesc să merg în vacanță cu copiii acolo, în Republica Dominicană, locația e superbă. Chiar aș vrea să o leg cu plecarea mea acolo, să mergem toți, dar e mai complicat. Ana nu termină școala, plus că abia ce am fost plecați acum, în concediu.", a continuat ea.

Roxana Ciuhulescu are probleme la genunchi, în urma participării la Survivor

"Genunchiul este în recuperări. M-am apucat de sport, atât cât pot să fac și prin susținere,încerc să evit cât mai mult o eventuală operație. Am rupturi de ligamente și meniscuri. Asta este o problemă des întâlnită la foști sportivi de performanță, mai ales pentru cei care au trecut deja prin intervenții chirurgicale. Nu mă sperie treaba asta. Ce nu te doboară, te face mai puternic.", a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Spectacola.

Ce a însemnat competiția Survivor pentru Roxana Ciuhulescu

"Survivor a fost o experiență grozavă din care am învățat multe lucruri. Mă bucur că am acceptat să merg acolo, altfel, probabil, m-aș fi întrebat toată viața cum ar fi fost dacă....Survivor este o lecție cu adevărat despre supraviețuire. Toată lumea crede că în spatele filmărilor este o regie. Greșit, nu, este 100% real! Dacă nu ești pregătit din toate punctele de vedere, n-ai cum să reziști. Doar cei mai buni rămân până la final. Însă, este o experiență care merită trăită, din punctul meu de vedere.", a mai spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel