Roxana Ciuhulescu, hărţuită de un cunoscut antrenor de fotbal. Dezvăluirile vedetei: "A fost extrem de insistent și de obraznic"

Data actualizării: | Data publicării:
Roxana Ciuhulescu, hărţuită de un cunoscut antrenor de fotbal, sursa instagram
Descriere foto: Roxana Ciuhulescu, hărţuită de un cunoscut antrenor de fotbal, sursa instagram

Roxana Ciuhulescu a povestit cum a fost hărțuită de către un cunoscut antrenor de fotbal. 

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, a făcut dezvăluiri neașteptate, la emisiunea GSP Live. Consiliera Ministrului Sportului a povestit, spre surprinderea tuturor, cum a fost hărțuită de către un antrenor de fotbal cunoscut, care a fost și jucător. Deși nu a dat un nume, vedeta a precizat că totul s-a întâmplat pe vreme când prezenta emisiunea “ProMotor”.

“De-a lungul timpului, am filmat cu fotbaliști, cu antrenori, cu finanțatori. Trebuie să recunosc că am fost curtată de oameni din fotbal, nu nepărat fotbalişti. A fost un antrenor, căruia nu o să-i dezvălui numele. A fost extrem de insistent și de obraznic”, a spus Roxana Ciuhulescu, la GSP Live.

Roxana Ciuhulescu l-a ameninţat că face totul public

 

Vedeta a povestit că l-a amenințat că îl va înregistra și va face totul public. Totodată, Roxana Ciuhulescu a precizat că în acel moment ea era singură, însă bărbatul era într-o relație chiar cu o prietenă de-a ei.

“La un moment, l-am și înregistrat și l-am amenințat că fac totul public pe ProTV. S-a făcut liniște din acel moment. Mă suna și ziua, mă suna și noaptea. Era într-o perioadă în care eu eram singură. A profitat de acest lucru, s-a gândit: "Lasă, e o păpușă blondă, o păcălesc eu cu statutul meu!”. E un mare antrenor, fost mare jucător. Culmea, una dintre prietenele mele era iubita lui. Asta a fost situația cea mai jenantă. Venise cu obrăznicie și știi cum e, dacă femeia acceptă, merge. Nu am acceptat. În momentul în care l-am înregistrat și i-am pus înregistrarea, s-a potolit”, a completat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu, probleme de sănătate după Survivor

 

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din competiția Survivor din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a avut probleme de sănătate chiar de la începutul concursului și chiar a ajuns la spital, unde medicii i-au extrat lichid de la genunchi. Deși nu a fost votată de colegi pentru a ieși din competiție, medicii i-au spus acesteia că este timpul să se oprească și că nu mai este aptă pentru a face față probelor solicitante, astfel că nu își mai putea ajuta echipa să câștige puncte.

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt.

Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a spus Roxana Ciuhulescu imediat după eliminare. 

Care este starea de sănătate a vedetei

Întoarsă în România, Roxana Ciuhulescu a făcut mai multe investigații, iar medicii i-au spus că este suspectă de ruptură de menisc. 

“De abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și se pare că am și lichid la picior! De altfel, mi-au scos lichid de la picior și medicii din Republica Dominicană.

Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel