Roxana Ciuhulescu, eliminată de la SURVIVOR, din cauza problemelor de sănătate: „Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă”

Data publicării:
Roxana Ciuhulescu, foto Instagram
Descriere foto: Roxana Ciuhulescu, foto Instagram

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România.

Deși a căștigat jocul de imunitate personală, Roxana Ciuhulescu a plecat acasă, în această seară, după ce a fost eliminată din competiție, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă.

„Am avut prima ștafetă din acest sezon, iar victoria a fost a Războiniclor. La Faimoși avem două colane de imunitate personală, Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu. Roxana ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce privește, medicul a hotărât ca tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor ce implică efort. Pentru tine, Survivor Romînia se termină în această seară, pe considerente medicale”, a anunțat Daniel Pavel

Vedeta a avut probleme de sănătate chiar de la încputul concursului și chiar a ajuns la spital, unde medicii i-au extrat lichid de la genunchi. Deși nu a fost votată de colegi pentru a ieși din competișie, medicii i-au spus acesteia că este timpul să se oprească și că nu mai este aptă pentru a face față probelor solicitante, astfel că nu își mai putea ajuta echipa să câștige puncte.

 

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt.

Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a spus Roxana Ciuhulescu.

 

Ceilalți  concurenți continuă lupta, iar provocările sunt tot mai mari. Acum au înțeles că pentru a rezista în competiție trebuie să-și depășească orice teamă și să-și amintească că nimic nu este imposibil!
SURVIVOR România revine cu ediții senzaționale duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, doar pe PRO TV!  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel