Roxana Ciuhulescu și-a pierdut tatăl când avea doar 11 ani: „M-a marcat foarte tare”. Cine a crescut-o pe vedetă

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Instagram, Roxana Ciuhulescu
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Instagram, Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a povestit despre copilăria ei, dar a spus și ce planuri are de Paște, în exclusivitate pentru Spectacola.

Roxana Ciuhulesc nu a avut cea mai frumoasă copilărie, din cauza faptului că aceasta i-a fost marcată de o dramă, moartea tatălui său. Vedeta, care avea doar 11 ani, și-a găsit alinarea atunci în handabal, unde a cunoscut practic a doua familie, după cum a declarat Roxana Ciuhulescu, în exclusivitate pentru Specatcola.

"Fac parte din generația copiilor „cu cheia de gât” și da, n-am avut o copilărie prea fericită. Mi-am pierdut tatăl când eram un copil de doar 11 ani și asta m-a marcat foarte tare. 

Fratele meu cu 6 ani mai mare ca mine, mi-a ținut loc și de tată, atât cât a putut el. Mama, femeie văduvă cu doi copii, s-a străduit să nu ne lipsească nimic. Am avut norocul că m-am apucat de handbal, iar echipa a devenit a doua mea familie. Și partea cea mai frumoasă a fost că nu mai băteam maidanul, eram concentrată pe două lucruri: studii și sport. 

Și era mare rușine să nu înveți bine, mai ales pentru lotul național. Notele îmi erau verificate mereu de către antrenorul meu, nu puteam să chiulesc, să lipsesc nemotivat. Așa că m-am format frumos pentru viață, practicând un sport de performanță.", a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Spectacola.

Roxana Ciuhulescu vrea să fie cea mai bună prietenă a copiilor ei 

Chiar dacă vrea să aibă cea mai bună relație cu copii ei, vedeta nu uită totuși și de anumite reguli. Vedeta nu se consideră o mamă strictă, însă încearcă să-i facă să realizeze că pentru anumite lucruri materiale, este necesar să muncești.

"Vreau să cred că sunt cea mai bună prietenă a copiilor mei. Cred că părinții uneori au tendința să exagereze cu copiii lor, ce nu au primit ei, vor să ofere copiilor lor. Și recunosc, când a apărut primul copil în viața mea, eram și eu aproape să fac această greșeală. Nu sunt o mamă strictă, însă ei trebuie să înțeleagă, de mici, că trebuie să câștige anumite lucruri, să muncească pentru ele.

Copiii au nevoie cel mai mult de iubire, ca de aer, așa se dezvoltă armonios, este acel motor universal. Oricât de obosiți sau stresați suntem noi, ca părinți, când ajungem acasă petrecem timp cu ei, ne jucăm, comunicăm.", ne-a mai spus ea.

Unde va petrece vedeta Paștele

"Paștele și Crăciunul le petrecem întotdeauna acasă, împreună, cu toții. Dacă ar fi să aleg între cele două sărbători, prefer Crăciunul, când avem zăpadă și colindători, brăduț și cozonac, așa, ca-n povești. Dar și Paștele e frumos. De când mă știu, am mers în fiecare an la slujba de Înviere și numai după ce am adus Lumina Sfânta acasă, am început să simt cu adevărat Paștele.

După ce tatăl meu s-a stins, parcă dintr-o dată m-am maturizat, nu am mai simțit aceeași bucurie de Sărbători și în inima mea era un gol imens. Însă, am regăsit bucuria asta după ce am devenit mamă. Deși pe vremea mea nu exista acel iepuraș care să aducă daruri copiilor de Paște, l-am descoperit cu drag pe acest afurisit de iepure ahtiat după cadouri, când aveam deja prunc de 2 ani. Sărbătorile sunt mai frumoase când ai copii lângă tine, când te bucuri de bucuria lor. Abia aștept să vină Sărbătorile!," ne-a dezvăluit Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a fost DEMISĂ din Ministerul Tineretului și Sporturilor

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din Ministerul Tineretului și Sporturilor, după experiența din Republica Dominicană. Potrivit unor surse, vedeta ceruse o suspendare din funcție, pe o perioadă determinată, atât cât ar fi durat competiția Survivor România 2022.

Inițial, aceasta a fost detașată în Maramureș, după care din nou în București. Întrebată de Spectacola despre acest incident, Roxana nu a vrut să se pronunțe.

"Îmi pare rău, momentan nu pot comenta acest lucru. Nu știu dacă are legătură cu Survivor. Vom afla curând.", a mai spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel