Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de tatăl fiicei sale. Ce acuzații îi aduce vedeta fostului soț: : „E sub orice critică. I-a cerut să-i cumpere o rochie pentru banchet, dar...”

Data publicării:

Roxana Ciuhulescu a făcut o serie de acuzații la adresa fostului soț. 

În urmă cu câteva luni, fiica Roxanei a fost supusă unei intervenții chirurgicale la coloană.  Adolescenta, în vârstă de 15 ani, a suferit de scolioză severă, astfel încât a avut nevoie imediată de ajutorul medicilor specialiști. Acum, vedeta a făcut o serie de acuzații la adresa fostului soț,  milionarul Mihai Ivănescu. Roxana Ciuhulescu susține că bărbatul nu a contribuit financiar și nu și-a vizitat fiica pe patul de spital. 

Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de tatăl fiicei sale

Roxana Ciuhulescu recunoaște că este dezamăgită de relația pe care fiica sa o are cu tatăl său. Vedeta îl acuză pe fostul soț că nu se interesează deloc de fiica lor și nici nu o susține financiar. 

„Ana a ieșit Miss Popularitate, nu mai avem loc de coroniță și de banderolă. E recuperată cam 80 la sută, nu total. La o operație pe coloană durează ceva până își revine. Are voie să facă doar înot. Cu mersul e ok. Taică-su o mai sună, îi mai dă mesaje. Doar atât! I-a cerut să-i cumpere o rochie pentru banchet, dar nu a vrut. Nu i-a luat nimic. I-a transmis să-i ia maică-sa, că el plătește pensia alimentară. E sub orice critică', a declarat Roxana Ciuhulescu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Anul acesta a fost unul extrem de greu, am avut cheltuieli mari cu Ana'

Și Roxana Ciuhulescu urmează să se opereze la genunchi. Vedeta recunoaște că este depășită de toate problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme. 

„Eu tot timpul voi avea probleme cu genunchiul, până nu mă operez, nu scap de ele. Anul acesta a fost unul extrem de greu, am avut cheltuieli mari cu Ana, cu operația, tratamentul, recuperarea. Doar un RMN ne-a costat 1000 de euro. Dacă anul trecut am fi știut că până la urmă vom ajunge să o operăm, nu ne-am fi luat casă', a completat vedeta TV.

Fiica Roxanei Ciuhulescu a crescut în înălțime după operație

„Surpriza cea mai mare vine acum: odată cu operația, Ana a crescut cu 7 cm, practic a câștigat centimetrii pierduți prin curbura coloanei. Recunosc, a fost o mare surpriză și o imensă bucurie, deși medicul Thiery ne spusese că va crește, însă nu putea aproxima exact cu câți centimetri.(...) Ce urmează? O perioada de câteva săptămâni de kinetoterapie  și după cum spunea și medicul chirurg, Ana se va putea reîntoarce la sport în scurtă vreme, iar în februarie, va putea să meargă și la schi. A fost greu și încă nu a trecut, dar noi, ca părinți, avem liniștea sufletească că am făcut pentru ea tot ce se putea. Copiii merita un viitor bun și sănătos!”, povestea Roxana Ciuhulescu în mediul online.

Roxana Ciuhulescu, marcată de operația fiicei sale

„Pentru mine, operația ei a fost cel mai greu moment din viața mea, după decesul tatălui meu. Slavă Cerului, totul a decurs bine, iar acum Ana se recuperează, face zilnic kinetoterapie, nu are dureri și este mândră de spatele ei drept. Aparte de problemele de sănătate, dezvoltase și un complex de inferioritate, se îmbrăca în așa fel încât să nu i se vadă spatele, iar părul și-l lăsase lung ca să-i acopere defectul. Acum, odată și cu vindecarea inciziei, cred că va recăpăta încredere în ea și la vară vom merge să stăm la plajă împreună. Își dorește să se reapuce și de sport și asta se va întâmpla, cel mai probabil, peste 5 luni. Acele 9 ore au fost un coșmar, 9 ore în care am simțit că mă sufoc și că nu mai simt nimic altceva din mediul exterior. Închideam ochii și încercam să vizualizez ce se întâmplă în sala de operații, apoi mă trezeam brusc tremurând, ca dintr-un șoc. Numai mamă să nu fii în astfel de situații. Norocul meu a fost omul meu care îmi este alături și la bine, și la greu. Am avut acele mâini care să mă strângă în brațe și să mă încurajeze”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit ciao.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel