Roxana Ciuhulescu a slăbit mult la „Survivor România” 2022. Câte kilograme a dat jos vedeta în doar două săptămâni

Data publicării:
Roxana Ciuhulescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Roxana Ciuhulescu, sursa foto Instagram

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la „Survivor România”. Ce spune despre condițiile de trai din cadrul competiției?

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România din cauza problemelor medicale cu care se confruntă.


„Am avut prima ștafetă din acest sezon, iar victoria a fost a Războiniclor. La Faimoși avem două colane de imunitate personală, Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu. Roxana ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce privește, medicul a hotărât ca tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor ce implică efort. Pentru tine, Survivor Romînia se termină în această seară, pe considerente medicale”, a anunțat Daniel Pavel.


Roxana Ciuhulescu a slăbit cinci kilograme în doar două săptămâni și a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TVmcă a mâncat foarte puțin, doar orez și nucă de cocos. 


„În doar două săptămâni, am slăbit îngrijorător de mult, iar durerile au venit «la pachet» și cu insomnii. Durerile fizice însoțite de cele sufletești, bineînțeles, care aproape că m-au pus în cap. Dorul de copii a fost cel mai greu de suportat. Pentru mamele ajunse la Survivor este cel mai greu. Este de zeci de ori mai greu”, a declarat ea pentru gsp.ro. 


Aceasta spune că are mare respect pentru Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții Survivor care a reușit să stea departe de copil luni bune. 


„Am tot respectul pentru Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții Survivor. Mamă fiind, cred că i-a fost tare greu să stea departe de copilul ei atâtea luni. Cu atât mai de apreciat este Elena cu cât era într-o situație foarte grea, după divorț, cu un copil mic de 9 luni. Ea este un model pentru mine. Cu fiecare zi care trece la Survivor, ceva se rupe în inima ta de mamă. Din punctul meu de vedere, asta este cel mai greu de îndurat pentru o femeie. Că vorba aia, sunt oameni și femei”, a adăugat Roxana Ciuhulescu. 

 

Roxana Ciuhulescu a avut probleme de sănătate chiar de la începutul concursului și chiar a ajuns la spital, unde medicii i-au extras lichid de la genunchi. Deși nu a fost votată de colegi pentru a ieși din competiție, medicii i-au spus acesteia că este timpul să se oprească și că nu mai este aptă pentru a face față probelor solicitante, astfel că nu își mai putea ajuta echipa să câștige puncte.

 

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt.

Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a spus Roxana Ciuhulescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel