Roxana Blagu, în lacrimi! Fosta solistă Trident își spune supărarea

Data publicării:
Roxana Blagu, foto instagram
Descriere foto: Roxana Blagu, foto instagram

Roxana Blagu, fosta componentă a trupei Trident, trăiește o durere fără margini. Vedeta și-a spus durerea, în lacrimi, la un post TV. 

Roxana Blagu nu și-a mai văzut fiica de 7 ani. 7 ani în care nu mai are nicio legătura. Invitată la o emisiune Tv, fosta cântăreață a povestit tramua prin care trece. 

”Nu mi-am mai văzut fiica de 7 ani, practic de 7 ani nu mai am niciun fel de legătură. În acești 7 ani am văzut-o doar în parcuri, locuri de joacă, așteptând-o când ieșea de la școală sau unde îmi spuneau necunoscuții unde se află”, a mărturisit vedeta la ”Vorbește lumea”, ProTV.

În urma unei relații pe care a avut-o vedeta a povestit toate momentele pe care le-a avut cu fostul iubit

Nu am fost căsătorită cu fostul, pur și simplu am considerat că un act nu este atât de important. Ne-am considerat o familie și fără actul de căsătorie. Pe timpul relației s-a născut fiica noastră, până la 3 ani și jumătate, consider că am crescut-o așa cum mi-am dorti să îmi cresc copii, așa cum am crescut-o și pe Sasha. Să ii dau educație bună, să cresc în jurul ei o familie frumoasă și o familie mare”.

”Când avea 3 ani si jumătate eu m-am despărțit de tatăl ei. In prima instanță domiciliul s-a stabilit la mine, iar apoi într-un final s-a decis la el. Custodia fiind în continuare comună. Și acum este o custodie comună, doar că eu din păcate nu pot să o văd, pentru că de la vârsta de 5 animi se spune că nu vrea ma vadă ea pe mine. Înțele că este mai simplu să spui așa, pentru lege și pentru oamenii din jur, eu ca mama nu am putu să accept acest lucru, deoarce mi-am crescut fetița până ....(cântăreața plânge), știu ce am crescut, era până la vârsta de 5 ani un copil nedespărțit de ani. Acum câțiva ani mi-am făcut un abonament la innot, am aflat la ce ora vine și m-am ascuns în vestiar și am așteptat-o. Atunci am văzut-o, a fost unul dintre momentele în care știiam că acolo va intra fără însoțitor.  Nu mă gândeam la minune, înțeleg, poate i s-a spus lucruri urâte despre mine. Fiica mea mi-a spus ca nu dorește să mă vadă și să o las în pace. A fost foarte greu”, a mai spus vedeta la ”Vorbește lumea”, ProTV.

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel