Rowan Atkinson renunță la rolul Mr. Bean. Ce l-a determinat pe actor să ia această decizie

Data publicării:
Mr. Bean, captură youtube
Descriere foto: Mr. Bean, captură youtube

Actorul Rowan Atkinson, cel care interpretează rolul lui Mr. Bean a decis să renunțe la acest personaj. Acesta a povestit și care sunt motivele care au dus la această decizie.

Rowan Atkinson, actorul care interpretează cunoscutul personaj Mr. Bean a declarat că nu va mai continua să facă acest lucru și se va rezuma doar la vocea acestuia în desenele animate. Acesta a mărturisit faptul că a devenit o presiune mult prea mare pentru el și că se simte epuizat.

„Îmi este mai ușor să interpretez personajul vocal decât vizual. Nu-mi place prea mult să-l joc. Este o responsabilitate mult prea mare. Mi se pare stresant și obositor și aștept cu nerăbdare sfârșitul acestuia”, a declarat Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, pentru publicația „The Sun”.

Actorul a spus că nu-l mai încântă niciun rol, sigurul personaj preferat rămânând cel din serialul Blackadder, încheiat în 1990.

„De fapt, nu prea îmi mai place să interpretez nimic, cu excepția lui Blackadder. Pentru că responsabilitatea pentru a face acest serial amuzant a stat pe mulți umeri, nu doar pe ai mei. Blackadder a reprezentat energia creativă pe care o aveam cu toții în anii ’80. Încercarea de a reproduce acei 30 de ani nu va fi ușoară.”, a mai adăugat actorul.

Prima apariție a actorului Rowan Atkinson în rolul lui Mr. Bean a fost în anul 1990.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel