ROŞUL, culoarea puterii şi a pasiunii! Cum să o foloseşti pentru succes în afaceri şi relaţii de dragoste

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Roşul poate semnifica orice, dar nu o glumă! Puterea acestei culori trebuie luată în serios, în special când vorbim de putere, dominanţă, atracţie şi succes. De ce? Continuă să citeşti despre semnificaţia sa şi vei înţelege de ce nu trebuie să lipsească această culoare din viaţa ta, fie că vrei să devii mai influent, mai încrezător sau mai atractiv. 

Culoarea roşie - semnificaţii şi efecte

Culoarea roșie este o culoare caldă și pozitivă asociată cu cele mai fizice nevoi și cu dorința noastră de a supraviețui. Emană o energie masculină şi puternică.

Roșul energizează. Excită emoțiile și ne motivează să acționăm.

Semnifică un spirit de pionierat și calități de conducere, promovând ambiția și determinarea.

De asemenea, este puternic și poate da încredere celor timizi sau lipsiți de putere de voință.

Fiind culoarea mișcării fizice, culoarea roșie ne trezește forța de viață fizică.

Este culoarea sexualității și poate stimula în noi pasiuni mai profunde și mai intime, cum ar fi iubirea și sexul pe partea pozitivă sau răzbunarea și furia pe cea negativă.

Este adesea folosit pentru a exprima dragostea, ca în Ziua Îndrăgostiților, totuși se referă mai mult la sexualitate și poftă, decât la iubire - dragostea este exprimată cu roz, potrivit .

Cel mai pozitiv poate crea viață cu energia sa sexuală sau își poate folosi expresia negativă de furie și agresivitate pentru a alimenta războiul și distrugerea.

Culoarea roșie poate stimula pofta de mâncare, fiind adesea folosită în restaurante în acest scop. De asemenea, crește pofta de hrană și alți stimuli.

A fi înconjurați de prea multă culoare roșie ne poate face să fim iritați, agitați și, în cele din urmă, furioși. Prea puțin și devenim precauți, manipulatori și temători.

În culturile orientale precum China, roșul este culoarea norocului. Deși vremurile se schimbă și multe mirese acum poartă alb, în ​​mod tradițional este culoarea pentru nunți. În cultura indiană simbolizează puritatea și este adesea folosit în rochiile de nuntă.

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel