Rosalia şi The Weeknd au lansat un remix la cel mai ascultat cântec al anului. Cum sună acesta

Data actualizării: | Data publicării:
Rosalia, instagram
Descriere foto: Rosalia, instagram

Rosalia şi The Weeknd, doi dintre artiştii cei mai relevanţi ai muzicii internaţionale actuale, au dezvăluit vineri o colaborare îndelung pregătită: un remix la cel mai ascultat cântec al anului 2020.

O cifră care va creşte cu siguranţă în acest sfârşit de an după ce ineditul duo format din cântăreaţa catalană şi artistul canadian, pe numele său real Abel Makkonen Tesfaye, au lansat la primele ore ale zilei această nouă versiune.
Pe conturile lor de Twitter, atât Rosalia cât şi The Weeknd au postat un link la remixul "Blinding lights", o piesă lansată acum un an de cântăreţul canadian şi care a avut un succes răsunător în întreaga lume.

Deşi niciunul dintre artişti şi nici respectivele lor echipe nu au dat detalii despre acest proiect în pregătire, fanii au comentat de ceva timp că Rosalia ar putea participa la un remix al "Blinding lights. Inclusiv unele mass-media s-au făcut ecou al unor zvonuri, potrivit cărora cei doi artişti lucrează la o nouă versiune la exact un an după lansare.

Rosalia, care tocmai a lansat împreună cu Bad Bunny cântecul "La Noche de Anoche", îşi alătur astfel vocea unei piese de succes internaţional.

"Blinding Lights" a fost prezentă pe lista Billboard Hot 100, cele o sută de cântece cele mai cântate din SUA, unde s-a menţinut timp de 42 de săptămâni în top 10, dintre care 33 pe primele cinci locuri - un record pe care nu l-a mai înregistrat nicio piesă în cei 62 de ani de existenţă a topului.

Popularitatea artistului canadian este atât de mare, încât în februarie 2021 el va prelua ştafeta de la Jennifer Lopez şi Shakira pentru a susţine recitalul muzical din pauza celebrei competiţii sportive Super Bowl, un eveniment TV de mare relevanţă în SUA.

Cu toate acestea şi deşi a triumfat la gala premiilor MTV Video Music Awards şi American Music Awards, The Weeknd nu a obţinut nicio nominalizare la premiile Grammy, pe care artistul canadian le-a acuzat de corupţie.

"Grammy îmi datorează mie, fanilor mei şi industriei muzicii transparenţă...", a postat pe Twitter artistul, după ce Recording Academy a anunţat candidaţii la cea de-a 63-a ediţie a acestor premii care se vor decerna la 31 ianuarie 2021, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel