Rosalia și Rauw Alejandro au rupt logodna și s-au despărțit după 3 ani de relație

Rosalia și Rauw Alejandro se numără printre vedetele care au decis să pună capăt relației lor, anul acesta. 

Rosalía și logodnicul ei, Rauw Alejandro, nu își vor spune "Da" în faá altarului,până la urmă - pentru că se pare că celebrul cuplu se desparte. Cei doi cântăreți au decis să pună capăt logodnei lor destul de noi - asta după 2 ani împreună, potrivit People. Potrivit publicației, ei încă se iubesc și se respectă unul pe celălalt... dar renunță.

Rosalia și Rauw Alejandro au rupt logodna și s-au despărțit după 3 ani de relație

Nu există alte precizări pentru ceea ce nu a mers bine, însă despărțirea lor îi șochează cu siguranță pe fani, deoarece pare să fi venit de nicăieri.

Rosalía a anunțat că a fost cerută în căsătorie de Rauw în luna martie a anului trecut și, bineînțeles., ea a spus da. Logodna a urmat o poveste de dragoste foarte publică de care s-au bucurat din septembrie 2021, când au făcut-o pentru prima dată publică pe Instagram. De atunci, au fost în mare parte inseparabili.

În luna următoare, Alejandro a dezvăluit că și-a tatuat "Rosalía" deasupra buricului, cu un font scris de mână.

În martie, cuplul a dezvăluit vestea logodnei lor în videoclipul piesei "Beso", care a apărut pe EP-ul lor comun RR. În aceeași lună, cei doi au vorbit despre legătura lor într-un interviu pentru Billboard, în care au dezvăluit ce i-a învățat celălalt și cum o aplică în munca lor.

"Rosi are o bază muzicală mai solidă decât mine, în sensul că eu sunt mai extrovertit în muzica mea, dar ea este mult mai disciplinată", a declarat Alejandro pentru publicație. "Dar ea este o dependentă de muncă nebună de legat. Lecții de pian, lecții de dans, lecții de voce; ce altceva poți învăța când nimeni nu cântă ca tine? La început, nu prea am înțeles, dar după un timp, am spus: 'Bine, lasă-mă să încerc să o urmez și să văd'. Și diferența este uriașă".

Rosalía a adăugat că logodnicul ei de atunci era "mult mai relaxat" decât este ea, ceea ce a ajutat-o să-și păstreze "echilibrul".

"Desigur, cariera mea este super importantă în viața mea, dar, în același timp, în viața mea, tu ești partenerul meu și orice altceva trece pe locul doi", i-a spus ea lui Alejandro în timpul interviului.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 iul 2023, 16:13 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience