Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat. Primele declarații ale artistei: „A semnat cu lacrimi în ochi”

Data publicării:
Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram

Rona Hartner a divorțat de DJ-ul francez, Herve Camilleri. Cei doi erau împreună de 3 ani și căsătoriți de un an. 

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au spus adio pentru totdeauna. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate la doar un an de la căsătorie. Chiar dacă la început, despățirea lor a fost presărată cu multe acuzații, în final cei doi au dat la pace și au divorțat într-un mod pașnic. 


Artista spune că Dj-ul francez și-ar fi dorit să nu mai aibă loc divorțul, dar ea a fost cea care a vrut ca totul să se termine. 


„Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze.


Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de râu încât a depășit tot ce se putea.

Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner într-o emisiune TV.


Cei doi au fost într-o relație timp de trei ani de zile și un an și jumătate au fost soț și soție.


Artista spune că toate certurile au apărut după căsătorie, iar ea împreună cu Herve Camilleri nu ar putea fi decât frați.


Rona Hartner a dezvăluit în urmă cu ceva timp că ceea ce o deranja cel mai mult la partenerul ei era asemănarea izbitoare. Artisa spune că fostul soț avea aceleași defecte ca ea și de multe ori simțea că se privește într-o oglindă.


Rona a suferit enorm după despățire, dar cu timpul și-a dat seama că vor fi mai fericiți departe unul față de celălalt, decât dacă ar rămâne împreună. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel