Rona Hartner și DJ-ul francez nu au divorțat încă. Care este motivul amânării: „Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat”

Data publicării:
Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram

Rona Hartner și iubitul francez și-au spus adio după o relație frumoasă de trei ani de zile. Ce legătură au în prezent cei doi?

Rona Hartner și DJ-ul francez au ales să meargă pe drumuri separate după 3 ani de relație și 1 an și jumătate de căsnicie.

 
Artista spune că toate certurile au apărut după căsătorie, iar ea împreună cu Herve Camilleri nu ar putea fi decât frați. Cei doi nu au divorțat încă, dar vedeta nu speră la o împăcare. 


Chiar dacă la început, cei doi s-au certat mult și artista avea doar cuvinte jignitoare la adresa fostului partener, lucrurile s-au mai calmat acum între cei doi, ba mai mult îi leagă o frumoasă relație de prietenie. 


„Va fi un divorț foarte frumos. (...) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (...) Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.


Rona a dezvăluit și motivul real al despărțirii de DJ-ul francez. Artista spune că legătura spirituală a acestuia cu fosta lui soție ar fi dus la divorț. 


„Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. (...) La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila o vedea”, a explicat actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel