Rona Hartner, replică pentru Elenei Merișoreanu, după ce a recunoscut că apelează la medicul estetician și la 76 de ani: „Să fie foarte clar!”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merișoreanu și Rona Hartner, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu și Rona Hartner, instagram/ colaj foto Spectacola

Rona Hartner a vorbit despre operațiile estetice, după ce Elena Merișoreanu a recunoscut că apelează la medicul estetician, la 76 de ani. 

Elena Merișoreanu, în vârstă de 75 de ani, recunoaște că mai merge din când în când la medicul estetician, pentru a-și ascunde ridurile. 

„Mă duc la estetician, dragă, să mai fac și eu un retuș, mici injecții, pe șanturile de la nas, de la gură, dar și în frunte. Îmi place tot timpul să mă aranjez. Păi, se duc alea tinere, nu mă duc eu, la 75 de ani?

În tinerețe, pe vremea când eu îmi tatuam sprâncenele și buzele, în America, nici nu se știa în România de așa ceva. Toți credeau că mă fardez de la prima oră a dimineții. Însă așa arăt eu, machiată. Aveam nevoie, mai ales în turnee. Păi, de exemplu, dormeai la hotel, iar dimineața trebuia să cobori la cafea. Cine mai avea timp de machiat?

Așa, ești aranjată mereu. De altfel, nepoții nici nu suportă să mă vadă nevopsită la păr. Nepotul mi-a zis: „Buni, ți-a crescut părul alb, fă ceva, că mă deprimi!”. Ei sunt obișnuiți cu mine aranjată mereu”, a  spus Elena Merișoreanu pentru platech.ro

Rona Hartner, replică pentru Elenei Merișoreanu, după ce a recunoscut că apelează la medicul estetician și la 76 de ani

După ce Elena Merișoreanu a recunoscut că merge la medicul estetician, Rona Hartner a mărturisit că ea nu apelează niciodată la intervențiile estetice pe care le face îndrăgita artistă de muzică populară, la 76 de ani. 

„În primul rând, mănânc orice. Am decis să nu mai țin regim. Din regimurile, m-am îngrășat, acestea distrug metabolismul, tiroida. Sunt împotriva lor, de la A la Z, să fie foarte clar. Doctorița Mihaela Bilic spunea: ”Mâncați ce vreți voi!”. Pe principiul ăsta sunt și eu. De când am încercat aceea, cu sănătatea, am decis să nu mai țin niciun regim. Vreau să-mi accept vârsta de 50 de ani. Eu fac doar niște masaje, la față, n-am făcut intervenții estetice.

Nu vreau să mă schimb. Nu pot ca, la 50 de ani, să arăt mai tânăr decât fiica mea. Refuz, nu vreau. Mă întrețin cu înot și mă rog foarte mult. Cine se uită către Dumnezeu are acea pace, acea lumină. În plus, câte un rid, e important. Dacă nu, suntem niște măști, așa, care mergem prin lume. Asta mă face să fiu mai normală, mai aproape de oamenii normali. Nu am făcut nicio injecție și nu voi face nicio injecție. De ce să-mi paralizez un mușchi dacă, Doamne ferește, chiar reușesc să paralizez? Unii ne judecă că îmbătrânim. Există oameni care îmi spun: ”Aiătrânit!”. Și eu le zic: ”Da, acum 25 de ani, eram mai tânără, în filmul ”Gadjo Dilo”, dar și dumneata ai îmbătrânit!”. Asta este însă viața. Trebuie să mai și îmbătrânim, nu mai și îngrășăm, mai slăbim. Tot ăia suntem, de fapt. Și cu calități, dar și cu defect. E bine să mai avem și defect. Vreau ca fata mea sa fie tanar, iar eu sa fiu in varsta, acestea sunt generatiile”., a spus Rona Harner, pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel