Rona Hartner, dezvăluiri neașteptate la doar câteva luni de la divorțul de DJ-ul francez: „Cred că vom continua”

Data actualizării: | Data publicării:
Rona Hartner, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner, foto Instagram

Rona Hartner a dezvăluit care este relația cu fostul ei soț la doar câteva luni de la divorț. 

Rona Hartner a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu fostul ei soț. Cei doi au decis să păstreze legătura. Care este motivul pentru care au luat această hotărâre?


Rona Hartner și Herve Camilleri și-au spus adio după doar un an de căsnicie. Cei erau împreună de 3 ani și căsătoriți doar de un an când au considerat că este momentul să pună capăt poveștii de iubire. 


Rona Hartner a declarat la acea vreme că motivul separării ar fi asemănările prea mari între ei. Vedeta spune că fostul ei soț avea aceleași defecte ca ale ei, iar asta i-a adus pe marginea prăpastiei. 


Chiar dacă la început, despățirea lor a fost presărată cu multe acuzații, în final cei doi au dat la pace și au divorțat într-un mod pașnic. Ba mai mult, în prezent au decis să comunice și să se sprijine reciproc atunci când au nevoie. 


„Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură.


Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.


Rona Hartner pune despărțirea și pe fondul pandemiei de Covid-19. Vedeta spune că lipsa concertelor le-a accentuat problemele din cuplu. 


„Nu ştiu dacă fără aceste vremuri ciudate căsnicia noastră nu ar fi supravieţuit, poate, mai mult! Cert este că ne-au lipsit amândurora concertele. Ba chiar foarte tare! Poate spectacolele, întâlnirile cu publicul, erau un liant care ne unea foarte tare, care ne punea în faţa unui alt stil de viaţă. Or, asta ne-a lipsit poate prea mult şi cine ştie cât de tare ne-a influenţat decizia finală? Nu cred că vom afla vreodată”, adaugă ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel