Rona Hartner, decizie radicală după ce s-a vindecat a doua oară de cancer. Artista vrea să facă o schimbare majoră în cariera sa: „Am o vocație nouă. Trebuie”

Data publicării:

Rona Hartner a dezvăluit ce planuri are, după ce s-a vindecat pentru a doua oară de cancer. 

Rona Hartner trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, după ce s-a vindecat pentru a doua oară de cancer, deși era în stadiul patru, cu metastaze pe creier. Artistei nu-i vine să creadă, însă știe că este doar o minune de la Dumnezeu. 

Rona Hartner, decizie radicală după ce s-a vindecat a doua oară de cancer

După ce s-a vindecat de cancer, Rona Hartner a luat o decizie radicală, cu privire la cariera sa muzicală. Astfel, artista a ajuns la concluzia că e nevoie să facă o schimbare și să folosească talentul pentru a-l slăvi pe Dumnezeu. Astfel Rona Hartner susține că va renunța la muzica lăutărească și va alege un alt stil muzical. 

„Am o vocație nouă, să consacru muzica mea lui Dumnezeu, lui Iisus, să vorbesc despre el, să aduc mărturie… Și cred că o să schimb un pic felul de a vedea cariera și am să mă concentrez mai mult pe acest aspect. De când am ieșit din boală, de a doua zi mi s-a cerut să fac mărturie și să cânt muzica gospel. Cred că pur și simplu este o schimbare de carieră care se impune”, a spus Rona Hartner pentru viva.ro.

Rona Hartner: „Toată lumea îmi spune că am o vocație nouă”

 „Termin cu petrecerile, lăutării, paranghelii… Deja de băut nu mai am voie niciodată în viața mea. Cred că e momentul să schimb ceva, să merg mai departe, nu doar să schimb, să fiu o persoană care profită de harurile acestea. Ci să dau și mai departe din harurile acestea prin muzică, prin mărturie, prin ce o fi, unde m-o chema Dumnezeu. Toată lumea îmi spune că am o vocație nouă și așa simt și eu. Și poate că fac pasul radical să consacru toată cariera mea lui Dumnezeu. Cred că asta trebuie să fac acum. E foarte mare „aventura”, dar asta trebuie să fac. Deci la asta mă gândesc”, a adăugat Rona Hartner.

Rona Hartner a învins cancerul, deși se afla în stadiul patru cu metastaze

Rona Hartner a avut parte de un șoc, după ce medicii i-au spus artistei că are cancer la plămâni și metastaze la creier. Ulterior, artista a fost internată în spital, acolo unde a urmat tratamentul cu citostatice. În doar două săptămâni, Rona Hartner a fost declarată vindecată penru a doua oară de cancer. 

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.  E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”,a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

Citește și: Pierde Lidia moștenirea de la tatăl său, Corneliu Vadim Tudor? În ce situație s-ar afla fiica cea mare a „Tribunului”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel