Rona Hartner, adevărul din spatele divorțului de DJ-ul francez: „Avea aceleași defecte ca și mine”

Data publicării:
Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram

Rona Hartner a oferit noi detalii despre divorțul de iubitul francez. 

Rona Hartner și iubitul francez și-au spus adio după o relație de trei ani de zile și un an și jumătate de căsnicie.


Artista spune că toate certurile au apărut după căsătorie, iar ea împreună cu Herve Camilleri nu ar putea fi decât frați.


Chiar dacă la început, divorțul a fost presărat cu multe acuzații și certuri, acum cei doi au rămas buni prieteni și Rona spune că oricând ar avea nevoie de ajutorul lui, știe că se poate baza. 


Rona Hartner a dezvăluit care a fost motivul care a dus la divorț. 


„Nu mi-a plăcut la el faptul că avea aceleași defecte ca și mine. Parcă era oglinda mea! Tot ce îi reproșez lui îmi reproșez eu mie de multe ori. De exemplu, nu îmi plăcea că uneori nu avea credință. Și mie mi se mai întâmplă acest lucru și mă supăr pe mine. După separare am primit niște semne de la Dumnezeu că trebuie să am mai multă grijă de mine de acum înainte”, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.

 

Rona Hartner a primit actul de divorț dar are termin 15 zile pentru a-l semna. 


„Am primit actul de divorț însă mi s-au mai dat încă 15 zile să mă mai gândesc. Probabil au considerat că cele 30 de zile nu îmi sunt suficiente. La începutul lunii septembrie urmează să semnez actele. Am avut o perioadă de cerut iertare și tot așa. Concluzia este fermă și anume că nu ne mai putem înțelege. Însă, dacă aș avea vreo problemă și m-ar putea ajuta, aș apela la el, am rămas prieteni. El acum are un an foarte greu, trebuie să facă un an sabatic, așa este la catolici. La prima căsătorie nu a făcut acel an sabatic și a greșit foarte mult”, a mai adăugat Rona.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel