Romina, VTM! rupe topurile. Filmul s-ar situa pe locul 9 pe plan mondial la încasări în 2023

Data publicării:
Romina, VTM! rupe topurile. Filmul s-ar situa pe locul 9 pe plan mondial la încasări în 2023
Descriere foto: Romina, VTM! rupe topurile. Filmul s-ar situa pe locul 9 pe plan mondial la încasări în 2023

„Romina, VTM!”, noua peliculă marca Vidra Productions și Selly Media Network, se află pe locul 9 pe plan mondial la categoria filme cu cele mai mari încasări în 2023, conform IMDb.

Comedia o are pe artista Nicole Cherry în rolul principal, dar și o coloană  sonoră cu piese care au înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube.

”Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final”, mărturisește Nicole Cherry.

Dintre toate filmele lansate în acest an, la nivel mondial, Romina, VTM! ocupă locul 9 ca număr de intrări în cinema. Pană acum, aproape jumătate de milion de spectatori au venit în cinematografe, pentru a viziona comedia „Romina, VTM”. Mai exact, 322.321 de spectatori au plătit bilet în cinematografele din România, filmul având încasări de 8.629.359 RON (aprox. 2.000.000 $).
„Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător ”, spune Selly, co-producator Romina, VTM!

Romina, VTM! se află pe locul 9 pe plan mondial la încasări în 2023, conform https://www.boxofficemojo.com/year/world .

Filmul Romina, VTM! este distribuit de Vidra Productions și rulează în cinematografele din toată țara.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel