Romică Țociu recunoaște că și-a înșelat soția de mai multe ori. Cei doi sunt împreună de 27 de ani: „Câteodată am impresia că nu o merit”

Data publicării:
Romica Tociu la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Descriere foto: Romica Tociu la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Romică Țociu a recunoscut că și-a înselat soția de mai multe ori, în cei 27 de ani de căsnicie. 

Romică Țociu Îa fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa. Actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, de mai bine de 27 de ani. Cu toate astea, Romică Țociu a recunoscut că a fost infidel. 

Romică Țociu recunoaște că și-a înșelat soția de mai multe ori

Actorul a mărturisit că soția sa a fost mereu echilibrul din relația lor, chiar dacă i-a călcat strâmb de mai multe ori. 

'Câteodată am impresia că nu (o merit – n. red.), pentru că Nicoleta este cea care nu numai că a pus ordine… de câte ori stricam zidul, venea și îl construia la loc.

Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună. Ea a știut să concerteze între copii, cariera mea, familie, micile mele scăpări, de care nu m-am dezis, pentru că numai bărbații proști insistă în chestii de genul ăsta, eu nu. Și mi le asum. Sunt un bărbat care mi-am asumat și viața și cariera și familie și toate lucrurile pe care le-am făcut.

Am o familie frumoasă, am niște copii de care sunt mândru, sunt tot ce am făcut eu mai bun în afară de meserie și balanța care a pus tot timpul acolo, când s-a dus în jos, a fost Nicoleta.

Ea a ținut echilibrul familiei și vreau să îi mulțumesc pentru lucrul ăsta. Poate că n-aș fi reușit să fac atâtea lucruri dacă n-ar fi înțeles pentru că a reușit să înțeleagă cu adevărat ce vreau, ce pot, cât îmi iubesc familia și cât de nebun sunt câteodată, a declarat Romică Țociu.

Romica Țociu, prins de paparazzi cu amanta

În urmă cu ceva timp, Romică Țociu a fost surprins de paparazzii în timp ce întreținea relații sexuale cu amanta pe plajă. Actorul a recunoscut că a greșit, dar cu toate astea este de părere că nu a făcut nimic rău, doar și-a trăit viața. 

'Până la urma urmei ce am făcut? Nu am făcut nimic rău nimănui. Copiii mi-i cresc, am grijă de ei, îi iubesc. Nu am avut discuții acasă pentru că am grijă de familie.

Nicoleta nu mi-a spus nimic, are probleme mai importante, afaceri. Asta este viața mea și știu să o trăiesc! În schimb, Radu Mazăre mi-a dat un sms să mă felicite după ce a văzut pozele', a declarat actorul atunci.

Ce spunea soția actorului despre imaginile cu soțul său surprinse de paparazzii

Soția lui Romică Țociu nu s-a arătat afectată de gestul făcut de soțul său și recunoaște că este foarte mândru de el. 

'Romică a greșit că s-a dus într-un loc public și, din păcate, are o față populară. Eu n-am ce să-i fac, este actor. Romică este ca un bec aprins în jurul căruia roiesc o mulțime de fluturi, îți dai seama ce s-ar întâmpla dacă s-ar stinge becul? Când m-am căsătorit cu el, acum 20 de ani, știam că este un om mai special. Noi nu divorțăm, femei au mai fost, asta nu e prima.

Ne creștem copiii, ne vedem de familie. Acum ce să fac, să-mi smulg părul din cap? Nu e o soluție. Sunt mândră că am un bărbat atât de irezistibil la 50 de ani, dacă doamna nu s-a mai putut abține până la cameră și a făcut-o pe plajă. Am un loc în inima lui pe care nu mi-l poate lua nimeni', a declarat Nicoleta Țociu atunci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel