Romică Țociu, primele declarații după ce a devenit bunic pentru a doua oară: "O așteptam cu emoție"

Data publicării:
Romică Țociu, sursa facebook
Descriere foto: Romică Țociu, sursa facebook

Zi mare pentru Romică Țociu. Cunoscutul actor a devenit bunic pentru a doua oară. Acesta a făcut și primele declarații despre fericitul eveniment.

Sărbătoare mare în familia lui Romică Țociu. Cunoscutul actor și concurent al emisiunii Te cunosc de undeva a devenit astăzi bunic pentru a doua oară. De data aceasta, vedeta a devenit bunic de fetiță.

Autorul a fost extrem de nerăbdător să o cunoască pe pe nepoțica sa, chiar de când nora lui a plecat la spital să nască.

Romică Țociu a făcut și primele declarații despre fericitul eveniment care a avut loc în această dimineață în familia lui.

”O așteptam cu emoție ieri în timpul filmărilor de la Te Cunosc de undeva și vorbeam cu colegii și așteptam cu nerăbdare să vedem cum o să arate, seamănă și cu Cătălin, seamănă și cu Daria, seamănă din partea noastră.”, a spus Romică Țociu la Antena Stars.

Actorul este mândru că a devenit din nou bunic, având o legătură strânsă cu nepoțelul lui de 2 ani, care îi aduce zilnic zâmbetul pe buze.

”Nu vreau să mă dau mare, dar crede-mă că Filip în afara de maica-sa și de taica-so, cred că în momentul când mă vede intră așa într-un moment de euforie, se bucură, avem o relație foarte mișto, mă țin de năzdrăvănii.”, a mai spus Romică Țociu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel