Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu, victimele unui accident rutier: "Am avut noroc că am avut toți centuri de siguranță"

Data publicării:
Sursa foto: Romică Țociu, Paula Chirilă, Cătălin Cazacu, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Romică Țociu, Paula Chirilă, Cătălin Cazacu, facebook/ colaj foto

Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au fost implicate într-un accident rutier. Romică Țociu a povestit tot ce s-a întâmplat.

Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au trecut prin momente de panică, după ce au fost implicați într-un accident rutier, chiar în timp ce se întorceau de la filmările cu Nea Mărin. Romică Țociu a povestit cum s-a produs incidentul

Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu, victimele unui accident rutier

Cei trei au fost implicați într-un accident rutier după ce un șofer a lovit mașina în care se aflau. Romică Țociu a povestit că la volan se afla Cătălin Cazacu, dar  nu au pățit nimic, ci doar au tras o sperietură soră cu moartea. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni. 

„Am făcut accident întorcându-ne de la Nea Marin cu Paula și cu Romică Țociu în mașină', a spus Cătălin Cazacu, la Antena Stars.

Romică Țociu: „Vorbea la telefon”

Actorul a povestit că celălalt șofer a fost vinovat de producerea accidentului. Mai mult decât atât, Romică Țociu a precizat că bărbatul vorbea la telefon și nu era atent la drum. 

„A intrat unul în spatele nostru. Neatent, vorbea la telefon și, când să depășim, a intrat în noi. Nu a avut nimeni nimic, am avut noroc că am avut toți centuri. Ăla și-a recunoscut vina și după aia am plecat către casă', a declarat Romica, pentru FANATIK.RO.

Cât de rău a fost avariată mașina lui Cătălin Cazacu

Romică Țociu a declarat că mașina lui Cătălin Cazacu s-a ales doar cu ușile din spate îndoite.

„A intrat în spate, iar Cazacu are mașină din aia mare, are Van din ăla, Mercedes. I-a îndoit doar ușile din spate, a intrat ceva.

Vorbea la telefon, pentru că l-am depășit, pentru că mergea haotic, și, când ne-am uitat toți, dădea mesaje prin telefon sau vorbea. Același lucru l-a făcut și când ne-am prins din urmă', a mai spus Romică Țociu.

„Să vorbești și să dai mesaje pe telefon în timp ce mergi cu mașina e un act de inconștiență”

 „Nu a fost nimic fenomenal, a fost o sperietură. A trecut repede. E o fire foarte mișto, s-a încărcat repede, nu s-a enervat. Bine, ăla ar fi trebuit călcat în picioare, că poate era un copil. Ferească Dumnezeu! Să vorbești și să dai mesaje pe telefon în timp ce mergi cu mașina e un act de inconștiență', a mai spus Tociu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel