Romică Țociu, mesaj trist după moartea lui Alexandru Arșinel: ”Este o pierdere. Îi port respect toată viața”

Data publicării:
Sursa foto: Alexandru Arșinel și Romică Țociu, captură TV/ colak foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Alexandru Arșinel și Romică Țociu, captură TV/ colak foto Spectacola

Romică Țociu a transmis un mesaj dureros după moartea marelui actor, Alexandru Arșinel. 

Scena teatrului românesce mai săracă, după ce Alexandru Arșinel s-a stins din viață. Apropiații, dar și colegii de breaslă îl plâng pe marele actor. . Acesta s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani. Fiul regretatului actor a fost cel care a confirmat decesul. Marele actor s-a confrunuat cu probleme de sănătate în ultimele luni, ajungând chiar să fie internat într-un centru de specialitate. Starea sa de sănătate s-a deteriorat tot mai mult în ultimele săptămâni, ajungând să fie internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar din București. 

Romică Țociu, mesaj trist după moartea lui Alexandru Arșinel

Romică Țociu a fost vizibil marcat de vestea morții lui Alexandru Arșinel. Actorul a trasnmis un mesaj dureros, după ce a aflat că marele actor a plecat dintre noi.

”Îmi pare rău. Dumnezeu să-l odihnească! Este o pierdere. L-am respectat și îl respect. Îi port respect toată viața. Este Alexandru Arșinel…”, a declarat Romică Țociu pentru fanatik.ro.

Dan Negru, devastat de moartea lui Alexandru Arșinel

Familia, apropiații, dar și colegii de breaslă sunt în stare de șoc, după ce Alexandru Arșinel și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Printre aceștia se numără și Dan Negru, care a ținut să transmită un mesaj dureros pe rețelele de socializare, în memoria marelui actor. 

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat"contractul" pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua...”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Ce spunea Alexandru Arșinel despre sfârșitul său

În urmă cu 5 ani, după ce Stela Popescu se stinsese din viață deja de câteva luni, Alexandru Arșinel a oferit un interviu emoționant despre sfârșitul său. Actorul recunoștea că nu regretă nimic din ceea ce a făcut în viața lui. De asemenea, îndrăgitul actor a mărturisit că nu se teme de momentul în care va pleca dintre noi. 

„Regret? Știi ceva?! N-am regret. Sunt mofturi. Faptul că am reușit să realizez multe lucruri, faptul că am reușit să ies din multe cumpene și încurcături demonstrează niște reușite. Să regret reușitele? Să regret faptul că am trecut peste niște lucruri care constituiau niște frâne în viața mea? Nu regret nimic, chiar dacă am greșit am fost eu.(...) Am văzut că se poate să-l păcălești, am avut vreo 3 momente în care l-am păcălit. Cu umor se fentează mai ușor.”, declara Alexandru Arșinel, în cadrul emisiunii WOWbiz, în urmă cu 5 ani.

Alexandru Arșinel: „Copacii mor în picioare”

„Acolo mi-ar plăcea. Copacii mor în picioare, cred că și artiștii.(...) Ne naștem cu gura până la urechi, țipând, și când plecăm, cel puțin eu îmi iau angajamentul să zâmbesc. Am avut o viață superbă. Un om care a trecut aproape prin toate”., spunea marele actor. 

Alexandru Arșinel a fost operat la inimă anul trecut


Anul trecut, actorul  a fost operat pe cord deschis.  Deși a fost pus multor încercări, Alexandru Arșinel nu s-a dat bătut și a continuat să lupte pentru viața lui.  În pragul sărbătorilor de iarnă, acesta şi-a deschis sufletul şi a povestit cum a decurs operația și cum un medic a reușit să îl aducă mai aproape de viață. 

„Am suportat o operație specială, să zic, de inimă. Un doctor excepțional a reușit să mă aducă mai aproape de viață. Cât a dus inima asta…Am 82 de ani. E o vârstă care trebuie băgată în seamă, nu trebuie neglijată.

Eu cred că am avut multă încredere în inima mea și în inima celor care dădeau mâna cu inima mea. Așa că sper să mai apucăm o întâlnire și să discutăm despre cum a fost, cum s-a umplut timpul de la ultima noastră revedere. Să ne mai vedem. M-am încurajat singur”, povestea Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Cristi Brancu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel