Romeo Fantastick, în competiție cu Ilie Năstase. Ce spune manelistul despre numărul de femei care i-au trecut prin așternuturi: „100 are un om normal, nu eu”

Romeo Fantastick, foto Facebook
Descriere foto: Romeo Fantastick, foto Facebook

Romeo Fantastick pune la îndoială sinceritatea fostului tenismen Ilie Năstase, care a declarat că a avut peste 2000 de femei. Manelistul spune că el l-a întrecut pe celebrul sportiv. 

Romeo Fantastic nu îl crede pe Ilie Năstase că a avut peste 2000 de femei în așternut. Celebrul manelist a avut și un sfat pentru fostul tenismen.


„Domnu' Ilie Năstase vreau să-ți dau un sfat: Lasă-ne cu de-astea, pe bune, fără mișto. Daca-aș știi să vorbesc și eu, domnu' Ilie. Te pup, oricum!”, i-a transmis Romeo Fantastick fostului tenismen la Antena Starts. 

Mai nmult, celebrul manelist scoate în evidență propriile performanțe în ale amorului și spune că l-a depășit demult pe Ilie Năstase.

„La mine 2000 înseamnă nici 5 ani. Păi eu sunt de 20 de ani numai în chestiile astea. (...) Nu mai țin minte câte femei am avut. Au fost multe. 100 are un om normal, nu eu (...) Am avut serate exagerat de nebune, de erotism de n-ați văzut. Nu pot să vă povestesc la ora asta”, a mai spus manelistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 25 feb 2021, 10:52 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play