Ramona Olaru, MUȘCATĂ de un dihor. Vedeta a fost VACCINATĂ de urgență/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Ramona Olaru a fost vaccinată de urgență, după ce un dihor a mușcat-o pe vedetă. Asisteta TV le-a rătat fanilor și rana făcută de animalul sălbatic.

Ramona Olaru a avut parte de o experiență traumatizantă chiar pe platourile de filmare. Asistenta emisiunii Neața cu Răzvan și Dani s-a ales cu o rană adâncă creată chiar de un animal sălbatic, după ce a ales să se joace puțin cu el.

În timp ce Ramona Olaru ținea animăluțul pufos în brațe pentru a face o poză, dihorul a mușcat-o pe aceasta. După incident, frumoasa blondină a mers de urgență la spital pentru a-și face vaccinul anti-tetanos și pe cel anti-rabic.

Ramona Olaru, mușcată de un dihor!

Vedeta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare pățania prin care a trecut, mărturisindu-le că nu a fost o mușcătură superficială.

„Cum mie îmi plac toate animăluțele pufoase, evident că am luat și dihorul să mă joc cu el, că era foarte drăguț. A fost foarte liniștit, dar după aceea și-a băgat colții în degetul meu și și-a băgat pe bune pentru că ne-a luat destul timp să-l desprindem de degetul meu. Și eu și Florin ( Florin Ristei) ne-am luptat cu el”, a explicat Ramona Olaru, pe InstaStory.

La scurt timp după cele întâmplate, Ramona Olaru și-a luat măsurile de precauție și a mers la medic pentru a-și face vaccinul anti-tetanos și pe cel anti-rabic.

„Pentru siguranța mea, am zis să-mi fac vaccinurile anti-tetanos și anti-rabicul”, le-a spus blondina urmăritorilor ei, chiar înainte să se vaccineze.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel