Romanița Iovan va face parastasul de 7 ani al soțului ei. În ce loc va fi comemorat Adrian Iovan

Data publicării:
Romanița Iovan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Romanița Iovan, sursa foto Instagram

În urmă cu șapte ani, Adrian Iovan și-a pierdut viața într-un accident aviatic, în Munții Apuseni, iar în urma lui au rămas o soție și un fiu îndurerați. 

Designer-ul va merge la locul accidentului, în Munții Apuseni, unde va avea grijă ca toți cei prezenți să țină cont de măsurile de distanțare socială. Romanița Iovan va împărți pachete cu pomană pe munte, acolo unde Adrian Iovan și-a pierdut viața.


Chiar dacă tradiția spune că la pomana de 7 ani trebuie să fie îmbrăcat un bărbat, Romanița Iovan a decis să ofere haine de pomană unei familii întregi. Atfel vor primi haine noi și soția și copiii bărbatului ales. Cunoscutul designer va pleca din timp în Munții Apuseni pentru a fi sigură că totul va fi pus la punct. 


„Suntem în plină pandemie, așa că și pomana în memoria lui Adrian trebuie să țină cont de reguli. Chiar dacă vom fi pe munte, în aer liber, cu toții vom merge cu mască, pentru a ne proteja pe cât de bine posibil. În anii trecuți, după slujbă, sătenii erau invitați la masă într-un loc închis, însă anul acesta nu vom mai proceda asa. Vom împărți pachetele sus pe munte, chiar la locul tragediei, după oficierea slujbei. Apoi, vom merge la izvorul din zonă, cel care poartă numele Adrian Iovan, iar cine va dori va putea desface să mănânce acolo, un mic picnic pe zăpadă”, a declarat Romanița Iovan pentru Playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel