„Românii au talent” revine cu o nouă ediție spectaculoasă. Smiley: „Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”

Data publicării:
Smiley la masa juriului, sursa foto Pro TV
Descriere foto: Smiley la masa juriului, sursa foto Pro TV

Românii au talent este poate cel mai urmărit și apreciat show de televiziune din România, iar oamenii așteaptă cu sufletul la gură fiecare ediție. 

În cea de-a treia ediție, oamenii vor avea parte de surprize fără margini, dar se vor reîntâlni și cu foști concurenți. Smiley se va așeza la masa juriului, alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu, iar Andi Moisescu le va fi alături de la distanță. Dar cum se va descurca Pavel Bartoș în culise și care va fi reația lui Smiley după ce va fi alături de jurați. Toate acestea le veți afla mâine seară de la 20.30. 


„O concurentă de 87 ani va aduce în fața juraților o poveste emoționantă: ”Întotdeauna mi-am dorit să cânt. Știu romanțe, știu muzică populară, de toate”. Ce vor spune jurații despre prestația ei, dar și cum va reacționa Andra când va fi provocată să cânte un refren alături de concurentă, vedem mâine”, se arată într-un comunicat transmis de Pro TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel