Românii au Talent, efectul care te PĂCĂLEȘTE. Ce se ASCUNDE, de fapt, în spatele celor 600 de oameni din public - FOTO

Data publicării:
Românii au Talent, foto ProTv
Descriere foto: Românii au Talent, foto ProTv

Pandemia de COVID-19 a forțat televiziunile să ia decizii radicale pentru a putea să continue filmările celor mai urmărite emisiuni și implicit, să renunțe la publicul numeros care umplea platourile de filmare. 

Ei bine, ediția a 11-a Românii au Talent s-a filmat într-un mod cu totul inedit iar producătorii au găsit o metodă ingenioasă pentru ca toți concurenții să aibă parte de aplauze. Astfel, tot publicul care umple altădată platoul, fizic, s-a mutat virtual, pe videowall, în spatele juriului, acolo unde au fost amplasate mai multe imagini cu diverse persoane pentru ca show-ul să fie unul senzațional, chiar și în condiții de pandemie. 

 

Efecte care te păcălesc

În prima ediție a sezonului, jurații au mărturisit că la numerele artistice ale concurenților vor asista 600 de spectatori, toți poziționați pe videowall, dar în realitate, efectele obținute cu ajutorul tehnologiei te păcălesc destul de mult, potrivit DC News. 

Trebuie menționat faptul că filmările au avut loc în anul 2020, deci publicul nu reacționează în direct. 

În GALERIA FOTO  DC NEWS, vei putea observa că imaginile oamenilor de acasă se multiplică și astfel pare că sunt mulți, deși nu este chiar așa. Majoritatea spectatorilor sunt multiplicați pe videowall, astfel încât să pară un număr spectaculos.

Cu toate acestea, rezultatele obținute sunt fantastice. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel