Românii au talent. Cine este Bianca, fetița care a uimit jurații. Andi Moisescu: E cel mai reușit număr de hoverboard

Data publicării:
Captură video Facebook/ Românii au Talent
Descriere foto: Captură video Facebook/ Românii au Talent

În ediția de pe 1 aprilie a emisiunii "Românii au talent", Bianca a reușit să ridice juriul în picioare, printr-un număr inedit realizat cu hoverboard-ul.

Bianca a reușit să ridice juriul de la "Românii au talent" în picioare, printr-un număr unic realizat cu hoverboard-ul. Fetița s-a apucat de patinaj de 6 ani, iar înainte de asta studiase și baletul.

Mama Biancăi este antreprenor, iar tatăl ei lucrează în străinătate. Fata a primit hoverboard-ul de ziua ei, pentru că și l-a dorit foarte mult, după ce l-a văzut la prietenii ei. Nu a fost îndrăgostită de la început de acest instrument, dar, treptat, și-a dat seama că poate face minuni cu el.  Totuși, în urmă cu ceva timp Bianca a suferit un accident, care nu-i mai permite să facă tot ce își dorește.

"A fost oribil. S-a întâmplat la exercițiile pe uscat. A început să mă doară îngrozitor. Genunchiul a început se autofractureze, într-un fel, și nu pot să fac multe mișcări de patinaj, cum ar fi săriturile, anumite piruete.", a spus Bianca, în cadrul emisiunii. 

Ce au spus jurații

"Ce frumusețe! Bravo, Bianca! Ai fost superbă. E cel mai reușit număr de hoverboard pe care-l văd, până acum, pe scena de la Românii au talent. Doar tu puteai să faci așa ceva, pentru că ești o fată foarte inteligentă și talentată și n-ai fi putut să ajungi la nivelul ăsta fără cei 6 ani de patinaj artistic. Tot ce ai învățat bun de acolo și ai pus în execuția de astăzi a ajutat mult, pentru că a ieșit un număr absolut superb. Bravo!", a declarat Andi Moisescu, în emisiunea "Românii au talent", de pe ProTV.

"Mă uitam la tine și dacă nu m-aș fi uitat la picioarele tale, aș fi crezut că e un moment de patinaj artistic. Ești foarte tare, mi-a plăcut foarte mult momentul ăsta. A fost așa...un fulg de nea. ", a continuat Andra.

"Pare că ești născută cu el"

Laudele au continuat să apară și din partea celorlalți doi jurați, care au trimis-o în etapa următoare cu 4 de "da".

"Tu ai reușit cu foarte multă inteligență să preiei anumite cunoștințe pe care le aveai, niște deprinderi pe care tu le stăpâneai foarte bine și să le pui într-o altă împachetare. A ieșit un lucru foarte frumos. Bravo!", a adăugat și Dragoș Bucur.

"Eu cred că e un sport care se va dezvolta. Ce am văzut astăzi eu cred că e menirea ta. Pare că ești născută cu el. Eu cred că tu mergi tot timpul cu el. Bravo, a fost un număr de excepție. ", a spus și Mihai Bobonete.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel