Românii au talent 2022: Iustin Călin a impresionat jurații cu o piesă emoționantă cântată la pian

Data publicării:
Iustin Călin, captură TV, PRO TV
Descriere foto: Iustin Călin, captură TV, PRO TV

Iustin Călin a reușit să ridice o sală în picioare. Tânărul a impresionant jurații de la Românii au talent.

Iustin Călin este un tânăr care studiază muzica și teatru. Acesta este la master în Timișoara. Deși are un talent deosebit, Iustin are o poveste tristă de viață. Acesta a povestit că a moștenit talentul de la mama sa, însă nu își amintește de ea, deoarece aceasta l-a abandonat în spital, la scurt timp după ce a născut. La doar două săptămâni după ce s-a născut, acesta a fost luat de către o măicuță și dus la orfelinat.

Povestea lui Iustin a devenit cunoscută, iar o familie din Italia și-a dorit să îl adopte, însă , legea din România nu le-a permis acest lucru. Tânărul a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că viața la orfelinat l-a marcat profund și încă încearcă din răsputeri să uite acea perioadă. Totodată, Iustin Călin  a precizat că cel mai mare regret este că nu a strigat pe nimeni mamă și tată.

Ulterior, tânărul a urmat  Liceul de Artă și a făcut Conservatorul. Pasiunea pentru muzică l-a făcut olimpic pe țară și a luat locul 3 pe țară. De asemenea, tânărul a luat și bursă. Cel mai frumos moment pentru el a fost în momentul în care  a cântat la Vatican pentru Papa Francisc.

Iustin Călin dirijează două coruri și predă canto copiilor

Iustin Călin a ajuns să se întrețină singur și muncește din răsputeri pentru a duce un trai decent și pentru a uita drama din trecut.

Jurații, impresionați de talentul tânărului

Andra: “A fost atât de frumos! Ai o voce foarte frumoasă! A fost o bucurie să te ascultăm!”

Mihai Bobonete: „Tu trebuie să mergi mai departe!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel