Românii au talent 2022. Anastasia Mishchenko, spectacol INEDIT de acrobație. Ucraineanca le-a mulțumit românilor pentru ajutorul oferit refugiaților

Data publicării:
Sursa foto: captură TV/ Pro TV
Descriere foto: Sursa foto: captură TV/ Pro TV

Ucraineanca Anastasia Mishchenko a făcut un spectacol inedit de acrobație la Românii au Talent, sezonul 12. 

Anastasia Mishchenko i-a uimit pe jurații de la Românii au talent. Ucraineanca a făcut un număr excepțional de acrobație. 

”Mă numesc Anastasia, sunt din Ucraina, am 30 de ani și sunt acrobat la circ, iar astăzi voi arăta numărul meu la bara suspendată.Îmi doresc foarte mult să lucrez pe marile scene. Când eram mică mergeam cu părinții la circ și urmăream acrobații și acesta era visul meu. L-am cunoscut pe soțul meu când aveam 16 ani și ne-am îndrăgostit. Am început să fac acrobații și am devenit acrobat la circ, iar el m-a învățat. Ne-am antrenat împreună. El este antrenorul meu”, a spus Anastasia, înainte de a urca pe scenă.

Concurenta a mers în etapa următoare, cu patru voturi pozitive. Jurații au rămas uimiți de talentul Anastasiei. 

”Uneori ne vine destul de greu să ne găsim cuvintele pentru că încercăm să spunem ceva relevant pentru tine și dacă se poate să se ridice la aceeași înălțime la care te-ai ridicat și tu, ceea ce este foarte dificil. Ești un acrobat desăvârșit. Nici nu vreau să mă gândesc cât e de muncă în spatele acestei povești. Noi de multe ori uităm cât e de muncă în spatele unui număr ca acesta. Ne-ai zăpăcit, ne-ai luat mințile, dar ne-ai luat și cuvintele. Cam pe aici este nivelul talentului tău”, a spus Andi Moisescu.

”Este admirabil, eu ca și femeie sunt mândră să văd o altă femeie făcând lucrurile astea. Pentru mine ești pe lista femeilor pe care le admir. Efectiv, ne-ai hipnotizat! Ești și o femeie frumoasă”, i-a spus Andra concurentei. 

Ucraineanca le-a mulțumit românilor pentru ajutorul oferit refugiaților

”Suntem plecați din țară din luna octombrie, peste o lună se termină contractul, urma să ne întoarcem acasă. De o săptămână trăim ca într-un vis urât pentru că suntem foarte departe de familiile noastre. Este dureros și înfricoșător. De asemenea, suntem foarte recunoscători tuturor țărilor și întregii lumi. România ne ajută mult că ne primește refugiații, femei și copii. Ne ajutați enorm și vă suntem foarte recunoscători. În acest moment este un ajutor neprețuit pentru poporul nostru. Sperăm că va fi pace, că cerul se va însenina deasupra Ucrainei, că totul va fi bine. Vă mulțumim!”, a transmis Anastasia Mishchenko pentru Românii au Talent, printr-un apel video.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel