Românii au talent 2021. Patrick Ciocan, copilul cu o minte sclipitoare. Jurații au rămas cu gura căscată

Data actualizării: | Data publicării:
Patrick Ciocan, captura foto Youtube, sursa Românii Au Talent
Descriere foto: Patrick Ciocan, captura foto Youtube, sursa Românii Au Talent

În vârstă de doar șapte ani, Patrick Ciocan i-a dat gata pe jurații de la Românii au Talent. 

Patrick Ciocan este un copil în vârstă de doar şapte ani, care a făcut senzație la Românii au Talent, sezonul 11. Puștiul a vrut să le arate juraţilor cât de priceput este într-ale geografiei. Patrick a a ghicit toate ţările de pe hărţile care apăreau pe ecran, ba mai mult, a știut și ce capitală are ţara respectivă, dar şi ce ţări îi sunt învecinate. 


"Pe mine mă chemă Patrick, eu sunt din Botoşani. Ştiu să scriu de la patru ani, ştiu să citesc de la trei ani. Am învăţat singur. Am venit la Românii au Talent că îmi place şi n-am fost niciodată. Am şapte ani şi o lună", a spus Patrick înainte să intre pe scena de la Românii au Talent. 


Jurații au rămas uimiți de inteligența și memoria lui Patrick, pe care l-au aplaudat și l-au felicitat, fiind uimiți de capacitățile de memorie ale copilului. 


"Din punctul meu de vedere nu pot să comentez aşa ceva pentru că mă şi sperii. N-am ştiut şi nu o să ştiu în viaţa mea ce ştii tu şi din cauza asta vreau să te duci acasă cât mai repede cu un DA din partea mea", a spus Florin Călinescu.


Andi Moisescu a făcut o remarcă amuzantă: „Dacă or fi să moară motoarele de căutare într-o zi suntem salvaţi, cel puţin pe geografie şi istorie suntem salvaţi cu el. (...) Asta e calea, ăsta-i drumul. Ei gândesc altfel, au dispărut graniţele din toate punctele de vedere, nu numai teritoriale şi mentale".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel