Rodica Popescu Bitănescu, confesiuni după 50 de ani de carieră: "Eu nu caut în mod deosebit nici râsul, nici energia"

Data publicării:
Rodica Popescu Bitănescu, captură video Youtube/ De-a Viața Ascunselea”
Descriere foto: Rodica Popescu Bitănescu, captură video Youtube/ De-a Viața Ascunselea”

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Plină de viață și mereu cu zambetul pe buze, actrița a vorbit despre planurile de viitor, dar și despre cum își petrece timpul în pandemie.

Invitată la emisiunea lui Măruță de pe Pro Tv, Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit că cel mai mare regret pe care l-a avut în acest an a fost faptul că a stat departe de publicul ei drag. Chiar dacă nu a putut să fie mai aproape de ei, aceasta a profitat de timpul pe care l-a avut la dispoziție și le-a pregătit fanilor o surpriză.

”Am scris o piesă despre perioada aceasta- excepțională. E o comedie, bineînțeles. Da e foarte adevărată”, a spus Rodica Popescu Bitănescu în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Rodica Popescu Bitănescu este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și emana la fiecare pas doar energie pozitivă. De asemenea, actrița găsește întotdeauna surse de insirație pentru tot ceea ce își plănuiește să facă.

”Eu nu caut în mod deosebit nici râsul, nici energia. Ele vin de la sine. Este foarte plăcut, pentru că trăim într-o perioadă foarte grea, de pandemie. (...) Habar n-am că am 82. Mă simt atât de bine...Degeaba tu spui că ai 70, 20 sau 82 de ani, important este ce faci la această vârstă”, a mai adăugat actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel