Rod Stewart, despre noul său album: ''A apărut din lockdown''

Data publicării:
Rod Stewart, sursa instagram
Descriere foto: Rod Stewart, sursa instagram

Rod Stewart a declarat că cel mai recent album al său a fost conceput în perioada de izolare din timpul pandemiei.

Cântăreţul, în vârstă de 76 de ani, îşi lansează pe 12 noiembrie cel de-al 31-lea album de studio intitulat ''The Tears Of Hercule''.

El a declarat pentru emisiunea ''The Graham Norton Show'' că acest album ''a apărut din lockdown''.

''Am putut să-i acord mai multă atenţie, cu melodii mai personale, pentru că a fost mult timp de gândire'', a adăugat artistul.

Una dintre melodiile de pe noul album, ''Touchline'', îi este dedicată tatălui său, despre care artistul susţine că l-a învăţat, atât pe el cât şi pe fraţii lui, să iubească fotbalul.

Întrebat cu privire la modul în care reuşeşte să se menţină în formă, Rod Stewart i-a declarat lui Norton: ''Fotbal, amice... sau cel puţin aşa era. Întotdeauna am fost în formă. Am avut acelaşi antrenor timp de 35 de ani''.

Stewart s-a născut la Londra, dar este de origine scoţiană şi este un fan devotat al fotbalului celtic şi scoţian.

Artistul a vorbit, de asemenea, despre schimbarea din cariera soţiei lui, Penny Lancaster, care s-a alăturat poliţiei londoneze ca agent special. ''S-a pregătit timp de opt luni şi îi place. Eu am susţinut-o mereu. Ea spune că îi place să ofere ceva înapoi dar, mai important, vrea să protejeze oraşul pe care îl iubeşte'', a spus Rod Stewart.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2007, relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel