Roberta Anghel a făcut furori pe scena de la Românii au Talent. Bărbații au fost cuceriți instant

Data publicării:
Roberta Anghel, sursă foto: captură TV
Descriere foto: Roberta Anghel, sursă foto: captură TV

Roberta Anghel a încins spiritele cu un dans lasciv pe scena de la "Românii au Talent."

O concurentă a oferit un spectacol de zile mari pe scena de la "Românii au Talent." Roberta Anghel a încântat juriul, dar și telespectatorii cu un dans incendiar. În momentul în care frumoasa concurentă a pășit pe scenă, reprezentanții sexului tare au înghițit în sec.

”Mă numesc Anghel Roberta, am 25 de ani, m-am născut în Focșani, dar momentan locuiesc în București și sunt dansatoare și antrenoare de fitness. Inițial, am făcut zece ani de atletism de performanță și arbitraj de fotbal.

Am arbitrat timp de doi ani la liga a 5 a la băieți. Mama și bunica mea m-au susținut în tot ce am făcut și cu sport și cu dans și cu arbitraj. Mă consider o femeie sexy”, a spus Roberta în scurta sa prezentare.

Andra: ”Doamne ocrotește-i pe colegii noștri, ai grijă de ei”, a replicat Andra atunci când și-a văzut colegii cuceriți de frumoasa concurentă.

În urma dansului lasciv, Roberta Anghel a trecut în etapa următoare cu aprecieri și complimente din partea juriului.

”Roberta ești superbă ești frumoasă cu d***i, fete însă sunt mai reci, ele cred că ai și puncte critice. Ne vedem după finală, Roberta. În etapa următoare nu există pentru tine, în semifinale mi se pare banal, finala e de mult depășită, ne vedem după finale. Succes!”, a spus Florin Călinescu.

”Am avut parte de un show mai privat că am văzut și ce văd telespectatorii de acasă”, a spus Andi Moisescu, de acasă.

”Eu nu am nimic de comentat, ești foarte frumoasă, te miști foarte bine, te întreții foarte bine. Nu am foarte multe de comentat despre numărul tău, am doar câteva cuvinte pe care vreau să i le adresez lui Andi: Andi să îți dea Dumnezeu, sănătate că ce mi-a fost dat să văd aici după locul tău, nu știu dacă o să mai văd sezonul următor”, a mărturisit Smiley.

Concurenta care a cucerit juriul și publicul este antrenoare de fitness și fost arbitru de fotbal. Pe lângă acest lucru, Roberta Anghel are și o pasiune pentru dans, motiv petru care este dansatoare la un club din București. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel