Robert Niță, RĂZBOI cu Andreea Tonciu. De la ce a pornit totul: "Să-și vadă de lungul nasului'

Data publicării:
Robert Niță și Andreea Tonciu, captură TV, colaj foto
Descriere foto: Robert Niță și Andreea Tonciu, captură TV, colaj foto

Robert Niță și Andreea Tonciu sunt la cuțite, după ce ambii au fost eliminați de la Survivor România 2022.

Robert Niță a intrat în competiția Survivor România 2022 pentru a-și testa limitele și a luptat cu ultimele puteri pentru a rămâne cât mai mult. Din nefericire, după doar trei săptămâni, acesta a fost eliminat. Ulterior, Robert Niță a povestit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat după participarea la Survivor.

 

 

”Încă mă dor toate. Să vedeți în ce hal sunt bronzat. Am probleme mari în zona lombară și mai mari în zona cervicală. După câteva zile de la accidentare și niște fisuri în anale, în termeni populari hemoroizi. De asta apăream pe perne la filmări. Nu e nicio rușine să spun asta. Până la urmă e medicină. Stăteam în barcă și câte patruzeci de minute, de-ți rupea ficații. Vă imaginați ce am trăit eu, și cu hemoroizi. (…)

 

Încetase cu ceva timp în urmă să mai fie o competiție sportivă pentru mine, pentru că mă durea jumătate de corp. Poate asta a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a-mi ține gura, de a nu fi recalcitrant și a nu le face observații colegilor mei, fiind într-o stare proastă de sănătate. Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat, mult mai scurt decât îmi propusesem”, a spus fostul fotbalist într-un clip pe contul său de Youtube.

 

După participarea la Survivor România 2022, Robert Niță a început să facă vlog-uri acolo unde le povestește fanilor experiențele lui de la Survivor România 2022. Acesta a atacat-o dur și pe Andreea Tonciu.

 

 

”-Mulți au intrat cu o strategie în jocul ăsta, unii n-au știut în ce să se bage și s-au trezit acolo, vezi cazul doamnei Tonciu. Bine, doamnei e ca o blasfemie sau ca o glumă, sper să o înțeleagă. 

 -Nu era sora ta Andreea Tonciu?

 -Da, era sora mea, dar între timp a afectat-o și dorul de casă și revederea foarte repede. Din respect pentru că este mamă și o doamnă aș ruga-o să își vadă de lungul nasului din motive obiective operat. Și atât, nu aș vrea să mai continui. Am văzut că, mai nou, Andreea Tonciu are cunoștințe medicale. Hai să fim serioși”, a fost dialogul între Cătălin Măruță și Robert Niță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel