Robert Niţă i-a făcut praf pe Faimoşi, după eliminarea de la Survivor: De faţadă, de perverşi ce sunteţi. Nu sunt mulţi oameni acolo

Data publicării:
Facebook Survivor Romania
Descriere foto: Facebook Survivor Romania

Robert Niţă a fost eliminat de la Survivor România, iar într-un interviu a făcut praf echipa Faimoşilor. 

„Când te apucă hărnicia doar când vezi camera… Te curentează camera! Stăteau la soare 3-4 ore și se activau când vedeau camera. 'Ia uite ce harnici suntem, câte facem'. Băi, nu faceți nimic! Sunteți nebuni!? Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți. Ziceai că îi electrocutează camera”, a declarat Robert Niță în emisiunea Survivor Extrashow, de pe platforma Voyo.

Pe cine vrea câştigător 

 

„Am spus că îmi doresc să câștige cel mai om. Din păcate, după ce am văzut anumite secvențe la revenirea în România, nu sunt foarte mulți oameni acolo. Voi răspunde celor care au impresia că sunt mai pricepuți decât sunt. Am văzut că sunt unii care, mai nou, au și cunoștințe medicale (n.red. – Andreea Tonciu și Emil Rengle)”.

„Iubea pe toată lumea (n.r. Emil Rengle). Spunea te iubesc, ești cel mai tare, mersi. Pe urmă se ducea în spate și spunea 'Antrenoarea Robert Niță și-a găsit toate bolile posibile. Eu sunt cel mai bărbat de aici'. Bărbații își spun în față! La început pe toți îi iubește, după se duce la testimoniale… În patru săptămâni are puncte cât personalul de Ciulnița. Ai văzut remarca lui cu 'Nici Dumnezeu nu coboară la păcătoși'? Chiar suntem nebuni? Îl avem și pe Messia acum? Îl avem pe cel mai onest, cel mai frumos, cel mai deștept”, a mai spus el conform Prosport.

Emil Rengle de la Survivor, la un pas să fie internat la Psihiatrie

 

Emil Rengle de la Survivor a fost invitatul lui Damian Drăghici, în cadrul podcastului acestuia de pe YouTube, în urmă cu ceva timp. Atunci, dansatorul a povestit un episod tulburător din copilăria sa, când, din încercarea de a le atrage atenția și iubirea părinților, a fost la un pas să fie internat la psihiatrie. Artistul spune că avea în jur de 6 ani atunci când părinții săi l-au găsit în cameră, întins pe jos, în timp ce se lovea cu capul de podea. Imediat, aceștia l-au dus la o consultație la psihiatrie, însă medicii i-au liniștit și le-au spus că era doar modul în care copilul încerca să le câștige atenția. 

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal', a povestit Emil Rengle, în podcastul lui Damian Draghici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel