Robert Niță, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat după participarea la Survivor România: "Nu e nicio rușine să spun asta"

Data publicării:
Robert Niță, sursa: instagram
Descriere foto: Robert Niță, sursa: instagram

Robert Niță a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă după participarea la Survivor România. 

Parcursul lui Robert Niţă la Survivor România 2022 s-a încheiat. Concurentul din echipa Faimoșilor nu a putut intra prea mult pe traseu din cauza unei probleme de sănătate și, astfel, a fost propus spre eliminare. 'Încetase să mai fie pentru mine o competiție sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Și asta a fost o modalitate de a-mi testa limitelele' a spus acesta, transmit cei de la Survivor România.

După ce a aflat că va fi eliminat, Robert Niță a ținut să transmită un mesaj: ”Asa cum am spus si mai devreme, lăsand la o parte discuțiile care au fost, încetase să mai fie pentru mine o competiție sportivă, pentru că mă durea jumătăte de corp, dar asta a fost și o modalitate de a-mi testa limitele, am tras învățămintele din tot ce s-a întamplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor și sper ca lucrurile să se regleze în cadrul echipei și să găsească liniștea necesară pentru a fi mai competitori și câștigători”, a transmis Robert Niță înainte de a părăsi competiția.

 

Robert Niță a declarat că a fost nevoit să treabcă prin momente delicate din cauza hemoroizilor.

”Încă mă dor toate. Să vedeți în ce hal sunt bronzat. Am probleme mari în zona lombară și mai mari în zona cervicală. După câteva zile de la accidentare și niște fisuri în anale, în termeni populari hemoroizi. De asta apăream pe perne la filmări. Nu e nicio rușine să spun asta. Până la urmă e medicină. Stăteam în barcă și câte patruzeci de minute, de-ți rupea ficații. Vă imaginați ce am trăit eu, și cu hemoroizi. (…)

Încetase cu ceva timp în urmă să mai fie o competiție sportivă pentru mine, pentru că mă durea jumătate de corp. Poate asta a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a-mi ține gura, de a nu fi recalcitrant și a nu le face observații colegilor mei, fiind într-o stare proastă de sănătate. Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat, mult mai scurt decât îmi propusesem”, a spus fostul fotbalist într-un clip pe contul său de Youtube.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel