Robert De Neiro, în doliu. Nepotul actorului a murit, la vârsta de doar 19 ani: „Mi-aș dori să fiu cu tine acum”

Data publicării:
Sursa foto: Drena De Niro, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Drena De Niro, instagram

Robert De Neiro este în doliu, după ce nepotul său, de doar 19 ani, s-a stins din viață. 

Leandro De Niro Rodriguez, nepotul lui Robert De Niro și fiul actriței Drena De Niro, a murit, la vârsta de 19 ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de mama tânărului, care este devastată de durere și cu greu și-a găsit cuvintele. 

Robert De Neiro, în doliu, după ce nepotul său s-a stins din viață

Familia tânărului este îngenuncheată de durere. Momentan nu se știe cauza morții nepotului lui Robert De Niro. 

„Frumosul meu înger dulce, te-am iubit dincolo de cuvinte sau descrieri din momentul în care te-am simțit în burtă.

Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt fiind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit doar ca iubirea să te fi salvat.Odihnește-te în pace și în paradisul veșnic, băiatul meu drag.”, a scris mama tânărului în mediul online, Drena, răpusă de durere.

Carlos nu a vorbit în mod public despre acest deces. Cu toate acestea, el a distribuit o imagine înnegrită pe pagina sa de Instagram în urma decesului lui Leandro, mulți utilizatori exprimându-și condoleanțele în secțiunea de comentarii.

La fel ca bunicul și mama sa, Leandro a fost actor. Cel mai cunoscut este faptul că a apărut alături de Drena în filmul A Star Is Born din 2018. În film, el a jucat rolul fiului lui George "Noodles" Stone, interpretat de Dave Chappelle, care era cel mai bun prieten cu Jackson Maine, interpretat de Bradley Cooper.

Citește și: Robert De Niro, tată la 79 de ani. Când sunt bărbații mai fertili și ce se întâmplă dacă faci copii după 34 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel