Robbie Williams, planuri mari pentru anul 2021. Cum o să-și surprindă fanii

Data publicării:
robbiewilliams, instagram
Descriere foto: robbiewilliams, instagram

Anul 2021 vine cu multe proiecte pentru starul pop britanic, Robbie Williams.

Starul pop britanic Robbie Williams intenţionează să înfiinţeze o nouă trupă şi să deschidă o galerie şi un club de noapte în Berlin unde va servi ca DJ, informează DPA.

"Voi înfiinţa o trupă şi voi fi DJ. Şi vreau să închiriez un spaţiu la Berlin care va fi o galerie, unde în timpul zilei va fi expusă arta mea, iar noaptea va fi un club ca Berghain", a precizat el.

Muzicianul intenţionează să colaboreze cu compozitorii şi producătorii australieni Flynn Francis şi Tim Metcalfe, a raportat ziarul Bild, citând o sesiune live de pe Instagram.

Williams a precizat că trupa nu are încă un nume, însă are deja gata câteva melodii.

Cronologia acestor proiecte nu este clară, deoarece pandemia de coronavirus i-a întârziat planurile, a mărturisit Williams pentru DPA.

Alături de Berlin, Williams ia în calcul Tokyo pentru proiectele sale.

Robbie, devenit faimos ca membru al trupei Take That, pe care a părăsit-o acum 25 de ani, a lansat recent melodia "Can't Stop Christmas".

Anul trecut, artistul a lansat un întreg album cu ocazia sezonului sărbătorilor, intitulat "The Christmas Present", care este acum disponibil împreună cu noua sa piesă, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel