Robbie Williams, la un pas de moarte. Artistul s-a otrăvit cu mercur din cauza unei diete restrictive

Data publicării:
Robbie Wiliamns, foto Instagram
Descriere foto: Robbie Wiliamns, foto Instagram

Artistul a anunțat că a fost la un pas să-și piardă viața, din cauza unei diete restrictive care i-a otrăvit organismul cu mercur. 

 

Cântărețul în vârstă de 46 de ani a urmat o dietă bazată pe fructe de mare și pește, în speranța că va pierde câteva kilograme și va deveni mai energic. 


Artistul a consumat zilnic pește, caracatiță și calamari, până când a început să se simtă rău. A mers la medic, unde a primit un diagnostic teribil: era otrăvit cu mercur și arsenic. Mai mult, medicii i-au spus că putea să își piardă viața dacă nu ajungea la timp la analize, notează The Sun. 

„Mâncam pește de două ori pe zi și am cea mai mare otrăvire cu mercur pe care medicul a văzut-o vreodată. Știi la ce m-am gândit când am auzit asta? „Am câștigat!” Așa funcționează ego-ul meu”, a declarat artistul pentru The Sun.

Norocul artistului a fost soția sa Ayda Field, în vârstă de 41 de ani, care l-a convins să meargă la doctor.

 „M-am testat pentru că soția mea este nevrotică și face tot felul de teste, tot timpul. Oricum, slavă Domnului, că aș fi putut muri otrăvit cu mercur și arsenic.”

 Robbie Williams a renunțat imediat la dieta care era să-l omoare și a devenit vegan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel