Ritualul care îl ajută pe Cătălin Botezatu să se mențină tânăr: „Fac tot felul de tratamente și masaje de întreținere”. Designerul a renunțat la solar

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce ritual de îngrijire are. 

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai atrăgători bărbați din showbiz-ul românesc. Designerul, în vârstă de 55 de ani, arată impecabil și rămâne, în continuare, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară.

Ritualul care îl ajută pe Cătălin Botezatu să se mențină tânăr

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum se menține Cătălin Botezatu în formă, dar și ce ritualuri de îngrijire are. Astfel, designerul vestimentar a mărturisit cum ține semnele îmbătrânirii la distanță. Cătălin Botezatu a declarat că folosește tot felul de tratamente și gomaje, mai ales că are o piele destul de uscată. 

„Nu pot să spun că fac tot ce fac femeile, pentru că la un bărbat e ok, e vorba de respectul pentru propria-ți persoană, dar nu atât de mult cât face o femeie. Într-adevăr, vii de afară, îți speli tenul, după care  aplici o cremă, eu știu, o fiolă de relaxare, după care vii cu tot felul de alte creme.

Tot timpul, o manichiură și o pedichiură corectă, corespunzătoare, curată, ceea ce mi se pare normal că ești femeie sau că ești bărbat, să îți tăi unghiile și să ai grijă să întreții niște lucruri care sunt sau nu la vedere,  indiferent că pedichiura îți este la vedere sau nu, eu zic că este imperios necesar să ai pedichiura curată. Pielea picioarelor, de altfel, este foarte importantă, pielea călcâiului este foarte importantă, tocmai de aceea merg și fac o pedichiură, fac și gomaj, și tot felul de tratamente și masaje de întreținere a pielii de pe picioare. Eu am  și o piele mai delicată în sensul că îmi spuneau „crocodilul”, am o piele destul de uscată și absoarbe tone de cremă', a spus Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Cătălin Botezatu, motivul pentru care a renunțat la bronzul în solar

Cătălin Botezatu tu a ezitat niciodată să recunoască faptul că merge la solar pentru a avea un bronz perfect. Acum, însă, designerul a mărturisit că a descoperit niște produse care îl ajută să aibă bronzul dorit.

„Pentru bronz, tot datorită Daianei Anghel, mi-a recomandat niște produse fantastice, obișnuiam să stau la solar sau să stau foarte mult la soare. Este și bronzul de vacanță, dar peste care am aplicat aceste spray-uri, aceste soluții, aceste chestii minune pe care Daiana le promovează și pe care, realmente, ca și  persoană care își dorește din tot sufletul să fie bronzat, eu vi le recomand', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Ce spunea Cătălin Botezatu despre intervențiile estetice

„Ați înnebunit cu intervențiile estetice?! Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut, deocamdată! Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei! Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic.

Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru că sunt brand ambasador al acestor ochelari și îmi stau și bine, degeaba comentează lumea! Am câteva riduri pe ici pe colo, dar sunt fine!”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit click. 

Cât timp petrece Cătălin Botezatu în fața oglinzii

„Câte ore stau în fața oglinzii? Păi, după ce-mi fac dușul, în maximum 5 minute, m-am îmbrăcat și am plecat. Acum la fel, am venit de la aeroport, mi-am făcut dușul și am zis negru dress code, un touch de ceva auriu, dar era prea țigănie, așa că am pus argintiu în picioare, am zis merge și am plecat! Deci, în cinci minute am fost gata, atât a durat!”, a mai spus designerul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel