Rita Ora, mesaj plin de regret. Ce gafă a făcut artista

Data publicării:
Rita Ora, instagram
Descriere foto: Rita Ora, instagram

Rita Ora și-a dezamagit fanii chiar de ziua ei. Artista britanică și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o și a transmis un mesaj în care și-a cerut iertare.

Cântăreața britanică Rita Ora și-a cerut scuze, după ce a încălcat regulile de izolare impuse de Regatul Unit. Artista a organizat o petrecere de ziua ei, unde au fost invitate peste 30 de persoane, potrivit BBC.

 Fotografiile cu Rita Ora și cu alții, inclusiv cu modelele Cara și Poppy Delevingne au făcut înconjurul lumii.

Conform restricțiilor, toate pub-urile și restaurantele din Anglia trebuie să se  închidă, cu excepția preluării și livrării, iar persoanelor li se interzice să se întâlnească în interior cu membrii altor gospodării.

Artista și-a cerut scuze pentru acțiunea ei:„Îmi pare foarte rău că am încălcat regulile şi, la rândul meu, înţeleg că asta i-a pus pe oameni în pericol. A fost o eroare de judecată gravă şi impardonabilă„ a transmis Rita Ora.

Rita Ora a recunoscut pe Instagram că a organizat „o mică adunare cu niște prieteni pentru a sărbători ziua  de 30 de ani. A fost un impuls al momentului decizia luată cu părerea greșită că ieșim din blocaj și acest lucru ar fi în regulă", a scris ea.

Artista britanică a spus că acum și-a dat seama „cât de iresponsabile au fost aceste acțiuni și îmi asum întreaga responsabilitate”.

Întrebat despre eveniment, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului Boris Johnson, Jamie Davies, a spus că este "important ca toată lumea din societate să dea un exemplu respectând regulile. Aceasta este pentru fiecare membru al publicului, inclusiv pentru vedete".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel