Rita Mureșan, cerută în căsătorie de mai multe ori. Ce spune despre fostul soț: „Relația mea cu Nelu este...”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Rita Mureșan a povestit cum a reacționat în fața cererilor de căsătorie. Creatoarea de modă șochează prin declarațiile pe care le face referitoare la viața amoroasă. Care este rolul fostului soț în prezent.

Rita Mureșan, una dintre cele mai apreciate creatoare de vestimentație de la noi din țară, s-a bucurat de o atenție sporită din partea publicului, dar și a presei și a clienților cărora le-a oferit unele dintre serviciile cele mai alese. Cu toate acestea, creatoarea a ținut mereu la distanță viața personală de showbiz și monden. Ce se știe deja despre aceasta este că a divorțat de soțul său, Ioan Lucian Mureșan, cu care s-a iubit timp de 13 ani, iar după divorț nu s-a mai precizat nimic despre viața intimă a vedetei. Cu toate acestea, creatoarea de modă a avut parte de povești de dragoste nemaipomenite, care s-au soldat chiar și cu propuneri de căsătorie.

Îl respectă pe tatăl copiilor săi

Vedeta spune că nu regretă decizia, arătând că este mulțumită de actuala sa viață și nu are nimic pe suflet care o urmărește din trecut. Afirmă că este tatăl copiilor ei, iar acest lucru nu-l poate schimba nimeni și nimic.

„Nu mi-am regretat decizia. Relația mea cu Nelu este în continuare bună, nu s-a schimbat nimic. Am spus de acum 16 ani: nu mai suntem un cuplu, dar rămânem o familie! Cred că am fost prima în showbiz care a spus asta. A fi o familie înseamnă a fi alături la bine și la rău, fără ego, fără a mai purta ranchiună pentru o despărțire. Da, există certuri, dar, ca în orice familie, le depășim. Este tatăl copiilor mei și așa va rămâne mereu.”, spune vedeta, pentru Viva.

Este o fire complexă

De asemenea, protagonista nu este împotriva căsătoriei, acum, la ani și ani după divorțul de tatăl copiilor săi, dar aceasta nu găsește pe cineva care să se ridice la standardele sale. Complexitatea vedetei este unul dintre aspectele care o împiedică să coboare ștacheta.

„Nu sunt contra căsătoriei, sunt doar mai pretențioasă. Eu sunt complexă și am multe aspecte. E nevoie să mă înțelegi în toate aceste aspecte pentru ca eu să accept o cerere în căsătorie. Ele au mai existat de-a lungul timpului.”, a punctat creatoarea de modă, potrivit Viva.

Relație vs poveste de dragoste

După cum am precizat, vedeta este foarte rezervată în privința vieții sale sentimentale, dar a spus publicului că a mai avut povești de dragoste între timp, acest lucru întâmplându-se pe fondul faptului că este o romantică incurabilă.

„Rar vorbesc cu subiect și predicat despre viața mea sentimentală. Nu o voi face nici acum. Povești de dragoste au mai existat, desigur, de-a lungul timpului. Sunt o romantică incurabilă! Ofer foarte mult din punctul acesta de vedere, deci și primesc, dar nu spun mai multe…”, a spus Rita Mureșan, conform sursei citate.

Cum arată bărbatul perfect

Totodată, diva a mai explicat cum vede bărbatul perfect, iar calitățile sale trebuie să cuprindă personalitatea frumoasei creatoare de modă, altfel nu va exista compatibilitate.

„Să mă accepte așa cum sunt, să mă susțină în tot ceea ce fac, să ne înțelegem bine, în pace și bucurie, să ne iubim mult și să fim recunoscători pentru tot ce trăim. Nu judec oamenii, însă nu aș accepta minciuna și lipsa de respect.”, a mai punctat Rita, pentru Viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel